Norit 200, 30 capsule

Norit 200, 30 capsule

Norit 200, 30 capsule Indicatii Norit capsule este indicat in indigestie, flatulenta, diaree, dispepsie de fermentatie si putrefactie, otraviri. antidiareicul nr 1 in Europa. Porozitatea ideala a granulelor de carbune activat pur confera produsului calitati adsorbante excelente asigurand captarea substantelor toxice din tractul gastro-intestinal si eliminarea lor pe cale naturala. Poate fi folosit si de diabetici. Compozitie si Mod de Ambalare Carbune activat 200 mg si excipienti: gelatina, oxid de fier, dioxid de titan Norit capsule x 30 comprimate.Contraindicatii Carbunele activat are capacitatea de adsorbtie neglijabila fata de unele substanse, ceea ce face inutila administrarea lui in cazul ingerarii de acizi, baze, preparate cu fier, cianuri, alcool, petrol si derivati, precum 

10,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Norit 200 mg, 30 capsule

Norit capsule este indicat in indigestie, flatulenta, diaree, dispepsie de fermentatie si putrefactie, otraviri, fiind antidiareicul nr 1 in Europa. 

Porozitatea ideala a granulelor de carbune activat pur confera produsului calitati adsorbante excelente asigurand captarea substantelor toxice din tractul gastro-intestinal si eliminarea lor pe cale naturala. 

Poate fi folosit si de diabetici. 

Compozitie:

Carbune activat 200 mg si excipienti: gelatina, oxid de fier, dioxid de titan.

Contraindicatii:

Carbunele activat are capacitatea de adsorbtie neglijabila fata de unele substanse, ceea ce face inutila administrarea lui in cazul ingerarii de acizi, baze, preparate cu fier, cianuri, alcool, petrol si derivati, precum si in cazul intoxicatiilor provocate prin inhalarea de vapori si gaze nocive. 

Reactii Adverse:

Constipatie, colorarea in negru a materiilor fecale datorita eliminarii carbunelui concomitent cu substantele toxice. 

Reducerea efectului unor medicamente administreate oral, ca de exemplu: antihipertensive, antireumatice, contraceptive orale.

Nu are reactii adverse in sarcina si alaptare si nu produce fenomene de toxicitate in caz de supradozare. 

Mod de administrare: 

2 capsule la aparitia primelor semne de disconfort sau preventiv, 

imediat dupa consumarea alimentelor ce ar putea produce probleme digestive. se repeta doza la nevoie, la intervale de cel putin 20 min. 

Fara a depasi 10 capsule in 24 ore. 

Diaree: 

3-4 capsule de 3 ori pe zi, dar nu mai mult de 12 capsule in 24 ore. 

Otraviri: 

10-12 capsule o data. 

Se poate repeta doza la intervale de 15 min. pana la administrarea totala a 50 g carbune activat dupa care se aplica tratamentul indicat de personalul specializat. 

Prezentare:

30 capsule 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.