Carbovita, 20 capsule, Amniocen

Carbovita, 20 capsule, Amniocen

Carbovita este un supliment alimentar ce contine o combinatie dintre cărbune vegetal activat şi vitaminele din grupul B. Carbunele vegetal sustine sistemul digestiv. Produsul este recomandat în special în cazurile de dezechilibru intestinal în timpul diareei. 

8,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Carbovita, 20 capsule, Amniocen

Cărbunele vegetal activ susține metabolismul lipidelor și susține echilibrul grăsimilor din sânge şi vitaminele din grupul B. Vitaminele grupei B contribuie la metabolismul energetic normal.

Cărbunele vegetal activ susține metabolismul lipidelor și susține echilibrul grăsimilor din sânge.

Carbon activat - ce este?

Cărbune vegetal activ (cărbune activ, cărbune medicinal) vine sub formă de tablete negre. Cel mai adesea este realizat din pastă de lemn (din turbă, cărbune fosil sau coji de nuci ) la o temperatură de aproape 900 de grade Celsius și în faza de producție ulterioară - activată de acțiunea aburului sau a acizilor puternici. Toate acestea au ca rezultat obținerea suprafeței maxime de adsorbție.

Cărbunele activ este utilizat în principal ca specific pentru diaree - are capacitatea de a se lega de alte substanțe. Astfel, produsul absoarbe, printre altele bacterii și toxine care cauzează diaree și sunt apoi eliminate din organism (cărbunele activ după administrarea orală nu este absorbit din tractul gastro-intestinal, ci este excretat cu fecalele, care la rândul lor sunt asociate cu scaunele negre). În plus, cărbunele activ acoperă mucoasa gastro-intestinală, protejându-l astfel împotriva efectelor substanțelor ostile. Trebuie doar să vă amintiți că cărbunele poate fi ingerat pentru o perioadă scurtă de timp datorită absorbției enzimelor digestive împreună cu vitaminele.

INGREDIENTE

cărbune vegetal; agent de încărcare: lactoză; capsulă: gelatină; agent de îngroşare: gelatină; emulsifiant: ulei de măsline; vitamina B2/riboflavină; vitamina B6/piridoxină; vitamina B1/tiamină.

Doze si mod de administrare:

Adulţi: 

1 capsulă pe zi. 

Copii: 

dozele se vor recomanda de către consultantul de specialitate. 

Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte specialistul înainte de a utiliza produsul. 

A nu se depăşi porţia zilnică recomandată.

Prezentare:

20 capsule

Cumpărați Carbovita, cărbune vegetal activat  - un supliment sub forma de capsule care susține sistemul digestiv 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.