LACTIBIANE ATB

Lactibiane ATB, 10 capsule, Pileje

Lactibiane ATB informatii utile legate de supliment:Lactibiane ATB este un supliment alimentar bazat pe Lactobacillus rhamnosus LA801 dozate la 12 miliarde ufc-capsula, tulpini microbiotice, fiind complementar tratamentului cu antibiotice. Recomandat pentru refacerea florei digestive si in disconfortul digestiv cum ar fi scaune moi - Complementar tratamentului cu antibiotice.Ajuta la sustinerea sanatatii aparatului digestiv, refacerea florei digestive, mentine sanatatea tractului urogenital impotriva factorilor externi. Tulpinile de microbiotice continute sunt inregistrate si depozitate in colectiile private ale Institutului Pasteur, situata in Franta.Administrare Lactibiane ATB:Se ia o capsula/zi. Inainte de masa, a se inghiti cu apa.Compozitia:Cantitate per caps: 12.109 UFC.- f ...

48,00 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Lactibiane ATB informatii utile legate de supliment:

Lactibiane ATB este un supliment alimentar bazat pe Lactobacillus rhamnosus LA801 dozate la 12 miliarde ufc-capsula, tulpini microbiotice, fiind complementar tratamentului cu antibiotice. Recomandat pentru refacerea florei digestive si in disconfortul digestiv cum ar fi scaune moi - Complementar tratamentului cu antibiotice. Ajuta la sustinerea sanatatii aparatului digestiv, refacerea florei digestive, mentine sanatatea tractului urogenital impotriva factorilor externi. 

Tulpinile de microbiotice continute sunt inregistrate si depozitate in colectiile private ale Institutului Pasteur, situata in Franta. 

Administrare Lactibiane ATB:

Se ia o capsula/zi. Inainte de masa, a se inghiti cu apa. Compozitia: Cantitate per caps: 12.109 UFC.- fermenti lactici Ingredientele suplimentului alimentar sunt reprezentate de: fermenti lactici Lactobacillus rhamnosus LA801, agent de incarcare, amidon de porumb pregelatinizat. hipromeloza; agent antiaglomerant 

Prezentare: Cutia contine doza pentru 10 zile. 

Marca:PiLeje

Fisa tehnica

PiLeje

2 alte produse in aceeasi categorie: