Antidiareice V, 40 comprimate, Plantavorel

Antidiareice V, 40 comprimate, Plantavorel

23,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Antidiareice V tratament diaree, enterocolita acuta, cronica 

Antidiareice V Prospect: Produse naturiste Plantavorel 

Antidiareice V, 40 comprimate, indicat in: enterocolita estivala acuta, enterocolita cronica, dispensii de fermentatie si putefractie, colici gastrointestinale, colon iritabil.

Compozitie: Pulberi vegetale din iarba de rostopasca (Chelidonium majus), iarba de turita mare (Agimonia eupotoria), floare de musetel (Matricaria chamomilla), scoarta de stejar (Quercus robur), frunza de afin (Vaccinium myrtillus) si excipienti de comprimare. 

Efecte benefice: Mentine confortul gastro-intestinal in caz de enterocolite, diaree; amelioreaza diferitele afectiuni ale colonului; diminue 

Compozitie: Pulberi vegetale din iarba de rostopasca (Chelidonium majus), iarba de turita mare (Agimonia eupotoria), floare de musetel (Matricaria chamomilla), scoarta de stejar (Quercus robur) , frunza de afin (Vaccinium myrtillus) si excipienti de comprimare. Mod de administrare: Intern, adulti: 2 tablete de trei ori pe zi, timp de pana la 10 zile. Este preferabila administrarea tabletelor cu infuzie de menta sau musetel neindulcita si respectarea unui regim alimentar adecvat. Bolnavii cu colon iritabil pot prelungi cura pana la 4-6 saptamani. 

Recomandari: Adjuvant in enterocolita estivala acuta, enterocolita cronica, dispepsii de fermentatie si putrefactie, colici gastrointestinale, meteorism de origine spastica, colon iritabil. Mod de prezentare: comprimate din pulberi vegetale, flacon 40 tb Contraindicatii: Este contraindicat in sarcina si alaptare. 

Producator: Plantavorel

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.