antidiareic

Antidiareic, 60 comprimate, Dacia Plant

Supliment alimentar Antidiareic, 60 comprimate, Dacia Plant pentru reducerea episoadelor de diaree si a durerilor abdomninale.

14,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Antidiareic, 60 comprimate, Dacia Plant

Supliment alimentar Antidiareic, 60 comprimate, Dacia Plant pentru reducerea episoadelor de diaree si a durerilor abdomninale.

Diareea, este o tulburare a tranzitului intestinal, consecinta a unor infectii microbiene, virale sau parazitare, care provoaca inflamatia mucoasei colonului si a peretilor intestinului subtire, se trateaza simptomatic in special cu plante medicinale care au un continut ridicat de taninuri. 

Acestea actioneaza pe o parte asupra mucoasei gastro intestinale ca astingente, precipitand proteinele mucusului si protoplasmei de la suprafata celulelor tractului digestiv, iar pe de alta parte precipita si aglutineaza insasi proteinele florei patogene, astfel incat actiunea substantelor toxice sau iritante este diminuata. 

Produsul Antidiareic, 60 comprimate, Dacia Plant, Actiuni:

antibacterian, antiviral, antispastic, astringent, antiinflamator, regenerator.

Indicatii: sindrom dispeptic gastro-intestinal, boala diareica acuta, enterocolita acuta si cronica, colita de fermentatie sau de putrefactie. 

Administrare:

Adulti si copii peste 14 ani: de 3 ori pe zi cate 1-2 comprimate.

Copii cu varste intre 7-14 ani: de 3 ori pe zi cate ½ -1 comprimat, in functie de varsta si greutate.

Copii sub 7 ani: conform sfatului medicului.

Contraindicatii; nu exista contraindicatii absolute.

Gravidele, lehuzele si copii sub 7 ani vor folosi produsul conform sfatul medicului. 

Prezentare: 60 comprimate 

Producator: Dacia Plant

Data ultimei actualizari: 05.10.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.