Antidiareice V, 40Cps,Plantavorel

Antidiareice V, 40Cps,Plantavorel

Antidiareice V, 40Cps,PlantavorelAntidiareice V-Prospect: ANTIDIAREICE V, este un produs natural cu proprietati anticolitice, antispastice si astringente la nivel intestinal. Aceasta asociere de pulberi vegetale diminueaza meteorismul abdominal si are actiune antiseptica asupra unor componente ale florei microbiene intestinale in caz de dezechilibru.Principiile active responsabile de actiunea produsului sunt: taninurile provenind de la scoarta de stejar, frunza de afin si iarba de turita mare, totalul alcaloidic din iarba de rostopasca si uleiul volatil din floarea de musetel. Recomandari:Utilizarea produsului ANTIDIAREICE V ca adjuvant garanteaza rezolvarea cazurilor de enterocolita acuta estivala ( diaree de vara), colon iritabil, dispepsie de fermentatie sau putrefactie intr-o ...

23,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Antidiareice V, 40 Capsule, Plantavorel

Antidiareice V - Prospect:

Antidiareice V, este un produs natural cu proprietati anticolitice, antispastice si astringente la nivel intestinal. 

Aceasta asociere de pulberi vegetale diminueaza meteorismul abdominal si are actiune antiseptica asupra unor componente ale florei microbiene intestinale in caz de dezechilibru. Principiile active responsabile de actiunea produsului sunt: taninurile provenind de la scoarta de stejar, frunza de afin si iarba de turita mare, totalul alcaloidic din iarba de rostopasca si uleiul volatil din floarea de musetel. 

Recomandari

Utilizarea produsului Antidiareice V ca adjuvant garanteaza rezolvarea cazurilor de enterocolita acuta estivala ( diaree de vara), colon iritabil, dispepsie de fermentatie sau putrefactie intr-o maniera neagresiva pentru organism si fara efecte secundare.

Mod de utilizare: Intern, 2 comprimate de 3 ori pe zi timp de 3 pana la 10 zile. 

Este preferabila administrarea comprimatelor cu infuzie de menta sau musetel neindulcita si respectarea unui regim alimentar adecvat. 

Bolnavii cu colon iritabil pot prelungi cura pana la 4-5 saptamani. 

Prezentare: cutie x 40 capsule.

S-ar putea sa-ti placa