GNC Acetyl L-Carnitine

GNC Acetyl L-Carnitine 500 mg (044222) - 60 capsule

GNC Acetyl L-Carnitine (L-Carnitina) sprijină transformarea acizilor grași în energie pentru activitatea musculară și facilitează metabolismul acizilor grași cu lanț lung.

209,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

GNC Acetyl L-Carnitine este un supliment care imbunătățeste metabolismul grăsimilor prin conversia grăsimilor din dietă și corporale în energie. GNC L-Carnitina susține funcționarea sănătoasă a creierului și echilibrul pozitiv al dispoziției.

Suplimentul Acetyl L-Carnitine GNC este esențial pentru menținerea unui echilibru pozitiv al dispoziției. L-Carnitina este un aminoacid neesențial care poate fi sintetizat de organism. Cu toate acestea, organismul poate produce doar o cantitate foarte mică de L-carnitină zilnic.

Beneficiile cheie ale utilizării GNC Acetil-L-Carnitine 500mg:

  • Reduce daunele radicalilor liberi asupra celulelor creierului, reducând astfel semnele de îmbătrânire a creierului
  • Oferă suport cognitiv;
  • Transportă acizii grași;
  • Îmbunătățește energia celulară;
  • Efect uternic antioxidantă care ajută la reducerea stresului;
  • Esențial pentru funcționarea creierului și a celulelor nervoase;
  • Sprijină echilibrul pozitiv al dispoziției.

Organismul are nevoie de mai mulți aminoacizi esențiali pentru o performanță optimă. L-carnitina este o astfel de moleculă. Aminoacidul ajunge direct la mitocondriile din celule, ajutând la producerea de energie. Organismul produce unele cantități de acetil-l-carnitină și alte surse pot fi găsite în carnea roșie și lactate. 

L-carnitina se transformă în acetil-l-carnitină și invers. Dar sportivii folosesc acetil-l-carnitina ca un supliment la îndemână pentru a îmbunătăți concentrarea, energia mentală și chiar somnul.

Acetil l-carnitina ajută la funcționarea sănătoasă a creierului, energia și sănătatea imunitară.

Ofera echilibru pozitiv al starii de spirit si mareste cantitatea de grasime metabolizata din organism, reducand din masa adipoasa;

Mod de administrare:

1sau 2 capsule pe zi cu apă sau conform recomandărilor medicului.

Compozitie:

Fiecare comprimat conține 500 mg de L-carnitină pură o formă mai bună, cu biodisponibilitate ridicată.

Prezentare: 60 capsule

GNC
0048107211141
Fisa tehnica
Beneficii:
Arderea grasimilor
Producator:
GNC
Ultima actualizare:
04.03.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.