SamDistribution.ro
Contact: 0764.300.469 - 0721.281.755

Cosul este gol

Superalimente, Medicamente sub forma de pulberi ( pudra ) 100%  naturale din plante medicinale utile pentru sanatate


Medicamentele sub forma de pulberi sunt considerate ca superalimente, clasificate ca forme farmaceutice medicamentoase solide care se obtin din substante solide uscate, maruntite si trecute prin site la diverse dimensiuni.

Pulberii cu o singura substanta activa se numesc pulberi simplii, daca contin doua sau mai multe substante active se numesc compuse.
De asemenea pulberii dupa calea de administrare se clasifica in doua categorii: pulberi farmaceutici pentru uz extern, tratament medicamentos care se inghit si pulberi farmaceutici de uz extern.

Aici gasiti pulberi ( medicamente, substante active din plante)  de la cei mai renumiti producatori si importatori de pulberi farmaceutice pentru uz intern sau extern.

Bucura- te de Superalimente precum pulberi ecologice bio din plante ce contin nutrienti valorosi pentru sanatatea corpului uman ce nu trebuie sa lipseasca din dieta zilnica.
Magazinul nostru online contine numeroase superalimente de la pulberi organici din plante ( spirulina, MSM, orz verde, ginseng siberian, lucerna ) toata gama de pulbere ( pudra ) din plante 100 % naturale bio de la  Bio Niavis.
» Alimentatie sanatoasa » Superalimente/Pulberi
spacer
Website detinut de Sam Distribution S.R.L., CIF: RO14935035, Reg.Com: J40/10004/2002
Facebook
Twitter