ALERGOCALM, fost ANTIALERGIC, 50ml, DACIA PLANT

ALERGOCALM, fost ANTIALERGIC, 50ml, DACIA PLANT

ALERGOCALM (fost ANTIALERGIC) 50ml, DACIA PLANT

ALERGOCALM este un produs natural recomandat atat pentru desensibilizarea organismului fata de substantele alergizante, cat si pentru reducerea disconfortului datorat factorilor de natura alergica.Contribuie la:reducerea disconfortului datorat factorilor de natura alergica, prin normalizarea secretiei de corticosteroizi - detoxifierea organismului - protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Contraindicatii:Datorita continutului de alcool NU se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica, sarcina si alaptare Alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente care nu permit consumul de alcool. Ingrediente:apa purificata, alcool etilic 30% vol, trei-frati-patati (V 

11,99 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Alergocalm (fost Antialergic) 50ml, Dacia Plant

Alergocalm este un produs natural recomandat atat pentru desensibilizarea organismului fata de substantele alergizante, cat si pentru reducerea disconfortului datorat factorilor de natura alergica. 

Contribuie la: reducerea disconfortului datorat factorilor de natura alergica, prin normalizarea secretiei de corticosteroizi, 

detoxifierea organismului, 

protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Contraindicatii: Datorita continutului de alcool NU se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica, sarcina si alaptare. Alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente care nu permit consumul de alcool. 

Ingrediente: apa purificata, alcool etilic 30% vol, trei frati patati (Viola tricolor) -flori (40%); coacaz negru (Ribes nigrum) - extract glicerinat din muguri mladite (20%); lavanda (Lavandulaangustifolia) - flori (20%); catina (Hippophaerhamnoides) - fructe (10%); lamaie (Citruslimonum) - fructe (10%); glicerina. 

Administrare Interna

Adulti si tineri peste 15 ani: cate o lingurita de solutie diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. 

Copii 7-14 ani: cate ½ lingurita de solutie diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, dupa sfatul medicului sau in functie de varsta si greutate. 

Copii sub 7 ani: cu recomandarea medicului.

Prezentare; 50ml

Producator; Dacia Plant

S-ar putea sa-ti placa