Branca Ursului, 40 capsule, Favisan pret, prospect

Branca Ursului, 40 capsule, Favisan

BRANCA URSULUI, 40 pastile, FAVISAN Prospect este adjuvant in: sterilitate masculina si feminina, impotenta, frigiditate, anexita, metroanexita, insuficienta ovariana, amenoree, menopauza prematura, stari de oboseala si epuizare

15,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

BRANCA URSULUI, 40 pastile, FAVISAN

Prospect Branca Ursului, 40 capsule face parte din catalogul cu produse naturiste - Favisan.

Branca Ursului este adjuvant in: sterilitate masculina si feminina, impotenta, frigiditate, anexita, metroanexita, insuficienta ovariana, amenoree, menopauza prematura, stari de oboseala si epuizare ca urmare a efortului fizic si intelectual, digestie dificila, balonari frecvente insotite de colici, insuficienta renala, hipertensiune arteriala, circulatie periferica deficitara (maini si picioare reci). Antispastic digestiv bun, antispastic uterin puternic (cu actiune rapida), calmant general mediu, carminativ mediu, hipotensor puternic, afrodisiac puternic, reglator al activitatii nervoase, puternic stimulent al activitatii gonadelor, stimulent bun al imunitatii locale nespecifice (la nivel renal si genital), tonic general puternic, tonic digestiv bun, vasodilatator genital puternic, vasodilatator periferic puternic, vermifug mediu-slab, antihisteric bun (semintele), antiblenoragic (semintele)

Scheme de tratament cu Branca Ursului capsule

- Sterilitate masculina si feminina: 6 comprimate pe zi. In cure de minim 3 luni - impotenta hormonala si vasculara: 3-6 comprimate pe zi - anexita, metroanexita: 3-6 comprimate pe zi, in cure de 21 de zile cu 10 zile pauza. - amenoree, sterilitate feminina: 6 comprimate pe zi, in cure de 3-6 luni. - frigiditate: 2 comprimate in doza unica, luate cu 15 minute inaintea actului amoros. - menopauza prematura: 3-6 comprimate pe zi, in cure de 21 de zile, cu 7 zile pauza. 

Acelasi tratament este indicat si in cazuri de imbatranire prematura, in starile de oboseala si epuizare datorate efortului fizic si intelectual exagerat.- digestie dificila, balonari frecvente insotite de colici, insuficienta renala: 3-6 comprimate pe zi.- hipertensiune, circulatie periferica deficitara (maini si picioare reci): 3-6 comprimate pe zi. 

Observatii: Tratamentul cu branca ursului se mentine in general minim 1 luna, iar pentru afectiunile cronice minim 3 luni . In cazul menopauzei premature, tratamentele cu branca ursului fac adevarate minuni. Efectele vor aparea dupa doar o luna de tratament. Pentru a-i creste eficienta terapeutica, aceasta planta poate fi administrata impreuna cu tinctura de seminte de marar. De mentionat ca tratamentul cu branca ursului este mult eficientizat de o dieta vegetariana cu multe cruditati. 

Spre deosebire de alte medicamente afrodiziace, branca ursului este recomandata si celor cu hipertensiune arteriala, deoarece este un hipotensor excelent. 

Este un remediu unic in flora noastra, atat prin puterea sa, cat si prin complexitate actiunii sale. Totusi, puterea sa fiind foarte mare este bine sa cunoasteti si precautiile pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand il folositi (precautii pe care le gasiti in continuare). 

Ca afrodisiac feminin branca ursului este ideala, actionand simultan pe mai multe "fronturiâ€: stimuleaza activitate ovarelor, favorizeaza relaxarea musculaturii vaginale si uterine prin efectul sau antispastic, are un efect de reducere a anxietatii simultan cu sporirea dorintei Precautii: Supradozarea acestui remediu produce reactii de tip alergic, vasodilatatie periferica si hipotensiune. Unele probleme de prostata manifestate sau latente pot fi activate de aceasta planta. 

In cazul in care apare jena la urinare sau inflamatia prostatei, se va intrerupe tratamentul cu aceasta planta si se va trece la o cura cu plante pentru prostata (pufulita si ghimpe in special), dupa care se va putea relua administrarea tincturii de branca ursului. 

In caz de hipotensiune, aceasta planta va fi administrata impreuna cu tinctura de maghiran (Majorana hortensis), care are rol compensator pentru aceasta deficienta 

Contraindicatii: Planta este contraindicata femeilor gravide. 

Mod de prezentare: Flacon cu 40 comprimate 

Producator Favisan

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa