Natural Potent Tianli 4 fiole pachet 3 cutii

Natural Potent Tianli 4 fiole pachet 3 cutii

Natural Potent Tianli 4 fiole( pachet 3 cutii )Descriere: Natural Potent Oral Solution 4 fiole Tian Li, fiole revigorant impulsuri sexuale, impotenta sexuala, Reteta produsului Natural Potent a fost folosita initial la curtea imperiala a Chinei si are functia de a intari spiritual, tonificand trupul si revigorand rapid impulsul sexual.Efectul a fost dovedit de institutiile de cercetare autorizate chinezesti.Solutia, fabricata dupa aceasta reteta, este un produs ideal pentru imbunatatirea functiei sexuale si a starii generale.Solutia este preparata din ierburi salbatice proaspete, dupa un proces stiintific de tratare, pregatire, rafinare si extragere.Aproape zece mii de persoane, care au testat solutia, au confirmat efectul ei minunat impotriva oboselii si revigorarea rapida a im ...

120,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Natural Potent Tianli 4 fiole (pachet 3 cutii)

Descriere: Natural Potent Oral Solution 4 fiole Tian Li, fiole revigorant impulsuri sexuale, impotenta sexuala, Reteta produsului Natural Potent a fost folosita initial la curtea imperiala a Chinei si are functia de a intari spiritual, tonificand trupul si revigorand rapid impulsul sexual. 

Efectul a fost dovedit de institutiile de cercetare autorizate chinezesti. Solutia, fabricata dupa aceasta reteta, este un produs ideal pentru imbunatatirea functiei sexuale si a starii generale. Solutia este preparata din ierburi salbatice proaspete, dupa un proces stiintific de tratare, pregatire, rafinare si extragere. 

Aproape zece mii de persoane, care au testat solutia, au confirmat efectul ei minunat impotriva oboselii si revigorarea rapida a impulsului sexual. Este considerata de catre toti cei care au folosit-o ca cel mai bun produs de acest tip. Se foloseste in ameliorarea starilor de oboseala, slabiciune, insomnii, incaruntire prematura, impotenta sexuala.

Mod de administrare: Oral, o data pe zi, o fiola de 10ml. 

Efectele sunt de lunga durata. Se bea o sticluta de 10 ml cu 45-60 de minute inaintea raportului sexual. Se recomanda o fiola pe zi pentru intretinerea sanatatii, iar pentru tratament o cura de 16 zile. 

Prezentare: cutie cu 4 fiole X 10 ml Natural Potent Oral Solution 4 fiole Tian Li fiole revigorant impulsuri sexuale, impotenta sexuala, 

Producator : Beijing&Health Products Import &Export Ltd. 

Pachet Natural Potent 4 fiole pret pentru 3 cutii /12 fiole 

Importator Naturalia 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa