Branca Marelui Urs, 30 capsule, Herbagetica

Branca Marelui Urs, 30 capsule, Herbagetica

Branca Marelui Urs, 30 capsule, Herbagetica. Branca Marelui Urs capsule: imbunatateste fertilitatea, afrodisiac, tonic sexual pentru barbati si femei, libidou si potenta scazuta. Compozitie per capsula: pulbere din varfuri cu seminţe de Branca Ursului (Heracleum sphondylium),  pulbere din radacina de Urzica    (Urtica dioica),  extract standardizat  din parti aeriene de Coltii babei (Tribulus terrestris), pulbere din radacina de Ginseng Chinezesc  (Panax ginseng). Adjuvant in: infertilitate la barbati, imbatranire prematura, deficit de testosteron la barbati, libidou scazut la barbati si femei, impotenta vasculara, hormonala, psihica.Branca Marelui Urs capsule care contin extracte standardizate de Branca ursului, Coltii babei (Tribulus terrestris) radacina de Urzica si Ginseng Chinezesc 

13,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Branca Marelui Urs capsule afrodisiace pentru potenta 

Branca Marelui Urs capsule: imbunatateste fertilitatea, afrodisiac, tonic sexual pentru barbati si femei, libidou si potenta scazuta. 

Compozitie per capsula: pulbere din varfuri cu seminţe de Branca Ursului (Heracleum sphondylium),  pulbere din radacina de Urzica   (Urtica dioica),  extract standardizat  din parti aeriene de Coltii babei (Tribulus terrestris), pulbere din radacina de Ginseng Chinezesc  (Panax ginseng).  

Adjuvant in: infertilitate la barbati, imbatranire prematura, deficit de testosteron la barbati, libidou scazut la barbati si femei, impotenta vasculara, hormonala, psihica

Branca Marelui Urs capsule care contin extracte standardizate de Branca ursului, Coltii babei (Tribulus terrestris), radacina de Urzica si Ginseng Chinezesc (Panax Ginseng), plante care cresc semnificativ secreția de testosteron, cunoscut drept hormonul masculinitatii. 

Branca Marelui Urs capsule, printre actiunile sale terapeutice se mai numara:: acțiunea afrodisiaca ( in special pentru barbati),  creşte nivelul testosteronului, creste libidoul şi erectia, dar și numarul si mobilitatea spermatozoizilor.

Mod de administrare: In cure de maxim 2 saptamani se administreaza 2 capsule de 3 ori pe zi.

Precautii: A se administra cu prudenta in caz de afectiuni urinare si ale prostatei, precum si hipotensiune arteriala. Interzis sportivilor, copiilor si femeilor insarcinate sau care alapteaza. 

Prezentare: 30 capsule

Fisa tehnica

Important

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: