Natural Potent Natural Potent 4 fiole   Produse si tratamente naturiste,Afrodisiace pentru barbati samdistributionro

Natural Potent Natural Potent 4 fiole Produse si tratamente naturiste,Afrodisiace pentru barbati samdistributionro

Natural Potent -Natural Potent 4 fiole |Produse si tratamente naturiste,Afrodisiace pentru barbati -samdistribution.roProduse naturiste pentru potenta, Natural Potent 4 fiole,un produs natural cu rol afrodisiac,creste performanta sexuala,pentru erectie si potenta 100% natural din plante,pentru barbati si familie fericita. Produse naturiste pentru potenta,remedii naturiste bio de la magazin naturist online SamDistribution.ro:Afrodisiace,pastile potenta,impotenta,pentru cuplu,sex,erectii puternice Natural Potent. Natural Potent 4 fiole, secretul regal chinezesc din plante afrodisiace, la cel mai mic pret online la Natural Potent doar la SamDistribution.ro ( diferenta de pret nu trebuie sa va puna pe ganduri e produsul original - SamDistribution.ro este: magazin naturist online-dis ...
57,00 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Natural Potent -Natural Potent 4 fiole | Produse si tratamente naturiste,Afrodisiace pentru barbati -samdistribution.ro


Produse naturiste pentru potenta, Natural Potent 4 fiole,un produs natural cu rol afrodisiac,creste performanta sexuala,pentru erectie si potenta 100% natural din plante,pentru barbati si familie fericita.
Produse naturiste pentru potenta,remedii naturiste bio de la magazin naturist online SamDistribution.ro:Afrodisiace,pastile potenta,impotenta,pentru cuplu,sex,erectii puternice Natural Potent. Natural Potent 4 fiole, secretul regal chinezesc din plante afrodisiace, la cel mai mic pret online la Natural Potent doar la SamDistribution.ro ( diferenta de pret nu trebuie sa va puna pe ganduri e produsul original - SamDistribution.ro este: magazin naturist online-distribuitor in farmacii, plafare,produs avizat de Institutul National de cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare -IBA Aviz NR:4735/2010 )
Natural Potent (Tianli produs traditional chinezesc pentru cresterea performantelor sexuale)
Natural Potent este un supliment alimentar ce contine extracte din plante folosite in Medicina Traditionala Chineza
Natural Potent - compozitie:
- Epimedium Grandiflorum, parti aeriene 0,64g; - Lycium Barbarum, fructe 0,64g; - Polygonum Multiflorum, radacini 0,64g; - Hypoxis Minor, parti aeriene 0,32g; - Damnacanthus Indicus, rizomi 0,32g; - Boschniakia Rossica, parti aeriene 0,32g; - Eleutherococcus Senticosus, radacini 0,12g; - sucroza 2,2g; - apa 4,8g;
Efecte: - stimularea rapida a impulsului sexual. - erectii ferme si de lunga durata. - revigorarea si tonifierea organismului. - intarzierea imbatranirii si incaruntirii parului. -revigoreaza si intareste vitalitatea corpului si functiile organismului.
Mod de administrare: Se recomanda o fiola pe zi, cu 15-60 minut e inainte de raportul sexual; efectul se va mentine o perioada de 24 h.
Mod de pastrare: a se pastra la loc uscat si rece,ferit de lumina directa a soarelui.
ATENÅ¢IE! Se recomanda cu precautie persoanelor cu boli cardiace grave datorita cresterii efortului prin repetarea actului sexual.
Prezentare:6 fiole, fiecare fiola 10 ml
Producator::National Health Products CO.LTD.CHINA
tianli | natural potent

Fisa tehnica