Afroman Forte, 270g, Steaua Divina

Afroman Forte, 270g, Steaua Divina

Afroman Forte, 270g, Steaua DivinaAfroman Forte are efect afrodisiac, tonic sexual masculin, reduce stresul, ajuta la cresterea libidoului, ofera o stare de buna dispozitie, imbunatateste rezistenta organismului si ajuta la refacerea acestuia. Este recomandat pentru administrarea de lunga durata deoarece nu creeaza fenomene de dependenta.Preparat din plante medicinale ce au valoare terapeutica.Compozitie:Busuioc, cardamom, cuisoare, coriandru, plop negru, miere de albine - 80%, nucsoara. Mod de administrare: Inainte de masa - de 3 ori pe zi cate 1 lingurita. Se mesteca pentru 10 minute, dupa care se inghite. Prezentare: 270 g ...

34,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Afroman Forte, 270g, Steaua Divina

Afroman Forte are efect afrodisiac, tonic sexual masculin, reduce stresul, ajuta la cresterea libidoului, ofera o stare de buna dispozitie, imbunatateste rezistenta organismului si ajuta la refacerea acestuia. Este recomandat pentru administrarea de lunga durata deoarece nu creeaza fenomene de dependenta. Preparat din plante medicinale ce au valoare terapeutica. 

Compozitie: Busuioc, cardamom, cuisoare, coriandru, plop negru, miere de albine - 80%, nucsoara. 

Mod de administrare: Inainte de masa - de 3 ori pe zi cate 1 lingurita. Se mesteca pentru 10 minute, dupa care se inghite. 

Prezentare: 270 g