TIANLI TABLETE, 8 pastile, acum TOOT UP

Toot UP 8 tablete, Ultra Power (700mg), fost Tianli pastile

Toot UP 8 tablete, Ultra Power (700mg), fost Tianli pastile ajuta functia sexuala masculina, mentine apetitul sexual, erectia si ejacularea normala, este indicat barbatilor care si-au pierdut apetitul sexual.

67,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Toot up, 8 tablete, Ultra Power (700mg) - Tianli pastile

Tianli Ultra Power tablete, acum se numeste TOOT UP pastile ce ajuta functia sexuala masculina, mentine apetitul sexual, erectia si ejacularea normala, este indicat barbatilor care si-au pierdut apetitul sexual.

Proprietati Toot up pastile:

  • Toot Up pastile este un supliment alimentar care susține erecția, eficient în amelioarea impotenței și menținerea unei bune sanatati sexuale.
  • Factori precum obiceiurile alimentare proaste sau stresul pot cauza probleme cu obținerea și menținerea erecției. Bărbaților aflati în această situație le vine în ajutor produsul Toot Up pastile. Compoziția acestui supliment are un efect pozitiv asupra potenței și vă permite să vă bucurați de o viață sexuala satisfăcătoare.
  • Toot Up tablete - este un supliment alimentar ce nu trbuie sa substituie o alimentatie variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. 

Indicatii Toot up tablete:

  • poate sustine functia sexuala masculina,
  • mentine apetitul sexual,
  • mentine erectia si ejacularea normala,
  • apetit sexual scazut,
  • pentru erectii puternice,
  • ejaculare precoce. 

Care sunt cauzele disfuncției erectile?

Toot Up pastile a fost creat în primul rând pentru bărbații care observă o scădere a libidoului și disfuncție erectilă. Consumul regulat al suplimentului are un efect pozitiv asupra potenței masculine.

Una dintre principalele cauze ale problemelor de erecție este considerată a fi tulburările hormonale (scăderea nivelului de testosteron). Problema afectează 20-30% dintre bărbații peste 65 de ani*. Concentrația prea scăzută de androgeni are ca rezultat o scădere a libidoului și deteriorarea stării de bine, precum și o scădere a sintezei de oxid nitric și modificări aterosclerotice. 

O altă cauză a disfuncției erectile sunt bolile cronice, în primul rând diabetul, ateroscleroza, insuficiența renală și hepatică și bolile cardiovasculare.

Funcționează Toot UP pastile?

Toot UP pastile conține extracte de plante care au un efect pozitiv asupra libidoului și a performanței sexuale naturale și, de asemenea, susțin procesul de erecție.

Compozitie Toot up, 8 tablete, Ultra Power (700mg):

Seminte de Tortel (100mg), Seminte de Tortel (100mg), Rădăcini de urzica (100mg), Rădăcini din Ginseng-siberian (350mg), Moringa Oleifera (100mg), Rhodiola rosea (150mg), Colții babei (Tribulus Terrestris 250 mg)

Mod de administrare Toot Up pastile:

O tableta cu 30 minute inainte de actul sexual (cu efect de pana la 72 ore). Profilactic, se ia 1 tableta la 3 zile. 

Precautii: A se pastra la loc uscat si racoros. 

  • A nu se lasa la indemana copiilor. 
  • A se folosi cu prudenta de catre persoanele cu hipertensiune si boli de inima.
  • Administrarea produsului concomitent cu bauturile alcoolice nu este indicata. 
  • NU se recomanda adolescentilor. 

Produsul nu creeaza dependenta si nu produce reactii adverse. 

Prezentare: cutie 8 tablete 

4899773000081

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.