SamDistribution.ro
Contact: 0764.300.469 - 0721.281.755

Cosul este gol

Trantamente naturiste-Poliartrita reumatoida

Aici gasiti: Tratamente naturiste-Poliartrita reumatoida.
Poliartrita reumatoida evolutiva este o boala inflamatorie nesupurativa a mai multor articulatii,mai ales la maini si la picioare, cu evolutie cronica catre deformatii si anchiloze, responsabila din aceasta cauza de mari invaliditati.
Aceasta boala se intalneste in 80% dintre cazuri,la persoanele intre 20-50 ani, mai fregvent la femei decat la barbati.
Inceputul bolii este mai totdeauna lent.Bolnavii se plang de dureri reumatice insotite de stari nervoase cu irascibilitate si insomnii,febra moderata,transpiratii la maini si picioare.Aceasta stare se instaleaza,de obicei,dupa o infectie generala,oboseala,un soc emotional sau o expunere prelungita la frig.Progresiv,apar tumefieri articulare simetrice,care prind pumnii,genunchii si,mai ales degetele mainii,iau aspectul caracteristic de fus.Urmeaza perioada de deformare si anchiloza a articulatiilor,cu incapacitate functionala si stare de epuizare generala.Muschii din jurul articulatiilor se topesc progresiv, lasand sa iasa si mai bine in relief deformarea articulatiilor.
Cauza acestei boli nu se cunoaste.Exista unele argumente dupa care agresiunea este imunitara,de autointretinere imunologica.
In orice caz,se impune ca diagnosticul sa fie pus in stadiile de inceput, atunci cand tratamentul este mai eficace si procesul de anchilozare si deformare a articulatiilor nu s-a instalat inca. Sa fie folosite toate mijloacele terapeutice pentru ameliorarea acestei boli. 
» Afectiuni si boli,Boli Reumatice » Poliartrita reumatoida
spacer
Website detinut de Sam Distribution S.R.L., CIF: RO14935035, Reg.Com: J40/10004/2002
Facebook
Twitter