ARTROVIT, 30cps, VITA CARE

Artrovit, 30 capsule, Vita Care

ARTROVIT, 30cps, VITA CARE. Produse Vita Care: Articulatii, buna functionare a articulatiilor 

Artrovit 30cps, beneficii: -pentru buna functionare a articulatiilor,-ofera o nutritie adecvata cartilajelor, inlaturand simptomele de rigiditate si mobilitate limitata, precum si durerile inflamatorii,-eficient in calmarea durerii si reducerea inflamatiilor in cazul bolilor reumatismale, bolilor artrozice sau excrescentelor osoase,-ajuta la regenerarea tesutului cartilaginos

Compozitie: Sulfat de glucozamina 125mgMSM, Extract 5:1 de radacina de Ghimbir ...

33,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

ARTROVIT, 30cps, VITA CARE

Produse Vita Care-Articulatii, buna functionare a articulatiilor

Artrovit ,30cps, beneficii: -pentru buna functionare a articulatiilor, -ofera o nutritie adecvata cartilajelor, inlaturand simptomele de rigiditate si mobilitate limitata, precum si durerile inflamatorii, -eficient in calmarea durerii si reducerea inflamatiilor in cazul bolilor reumatismale, bolilor artrozice sau excrescentelor osoase, -ajuta la regenerarea tesutului cartilaginos Compozitie: Sulfat de glucozamina, Extract 5:1 de radacina de Ghimbir, Extract 4:1 de Boswellia serrata, Siliciu, Bor aminoacid, Extract de Coada Calului (Equisetum arvense) Ingredinte inactive: gelatina si apa purificata Atentionari Artrovit: Artrovit este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, si se recomanda a se combina cu anticoagulante. 

Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani. 

Administrare Artrovit: 1 capsula x 1-3 /zi, timp de minim 3 luni

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa