Marul Lupului cu extract de galbenele, rostopasca si colagen marin 250ml, Biomedicus

Marul Lupului cu extract de galbenele, rostopasca si colagen marin 250ml, Biomedicus

Reumatism,Produse Naturiste cu Untul Pamantului-Dureri musculare Descriere: Biomedicus Untul Pamantului ,Rozmarin,Camfor,MentolUntul pamantului este adjuvant in deformatii osoase, cioturi, monturi, traumatisme, contuzii, hematoame (vanatai), dureri reumatice (acut si cronic), lombosciatica, spondiloza cervicala, sinuzite frontale sau maxilare, carcei, apa la genunchi, dureri musculare, articulare, de menisc, degeraturi, artrita, artroza, coxartroza, guta, varice, eczeme uscate. Mentolul si camforul sunt utilizate de foarte multa vreme pentru efectul rapid de calmare a durerilor prin actiunea topica imediata. Rozmarinul este un ingredient antiseptic, revigorant.Instructiuni de utilizare:Aplicati o lingurita de crema (aprox. 10 ml) pe zona dorita si masati usor pana la absortia in ...

11,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Reumatism, Produse Naturiste cu Untul Pamantului-Dureri musculare 

Descriere: Biomedicus Untul Pamantului, Rozmarin, Camfor, Mentol Untul pamantului este adjuvant in deformatii osoase, cioturi, monturi, traumatisme, contuzii, hematoame (vanatai), dureri reumatice (acut si cronic), lombosciatica, spondiloza cervicala, sinuzite frontale sau maxilare, carcei, apa la genunchi, dureri musculare, articulare, de menisc, degeraturi, artrita, artroza, coxartroza, guta, varice, eczeme uscate. 

Mentolul si camforul sunt utilizate de foarte multa vreme pentru efectul rapid de calmare a durerilor prin actiunea topica imediata. Rozmarinul este un ingredient antiseptic, revigorant. Instructiuni de utilizare: Aplicati o lingurita de crema (aprox. 10 ml) pe zona dorita si masati usor pana la absortia integrala a produsului. 

In caz de nevoie puteti sa reaplicati produsul de oricate ori considerati necesar acest lucru. Prezentare cutie 250 ml Producator Biomedicus Anglia 

Biomedicus Untul Pamantului, Rozmarin, Camfor, Mentol 250 ml

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.