Afomill revigorant (picaturi de ochi obositi si suprasolicitati), 10 ml

Afomill revigorant (picaturi de ochi obositi si suprasolicitati), 10 ml

Afomill revigorant picaturi de ochi (indicat pentru ochi obositi si suprasolicitati) Afomil revigorant - picaturi oftalmice pentru ochi obositi si suprasolicitati pe baza de: muşeţel, hamamelis şi eufrasia plante cunoscute pentru proprietatile linistitoare. Statul prelungit in fata calculatorului, televizorului, in caz de insomnie nocturna, expunerea excesiva la razele soarelui sunt doar cateva cauze in care ochii devin suprasolicitati si obositi, in aceste cazuri utilizati picaturile de ochi Afomill revigorant care va ajuta la restabilirea prospetimii ochilor. Afomill revigorant este un distilant vegetal cu pH, izotonicitate si osmolaritate perfect compatibile cu tesutul ocular si cu lichidul lacrimal. Ingrediente: distilat vegetal din hamamelis, eufrasia si musetel, fosfat de sodiu 

19,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Afomill revigorant picaturi de ochi (pentru ochi obositi si suprasolicitati)

Afomil revigorant - picaturi oftalmice pentru ochi obositi si suprasolicitati pe baza de: muşeţel, hamamelis şi eufrasia plante cunoscute pentru proprietatile linistitoare. 

Statul prelungit in fata calculatorului, televizorului, in caz de insomnie nocturna, expunerea excesiva la razele soarelui sunt doar cateva cauze in care ochii devin suprasolicitati si obositi, in aceste cazuri utilizati picaturile de ochi Afomill revigorant care va ajuta la restabilirea prospetimii ochilor.

Afomill revigorant este un distilant vegetal cu pH, izotonicitate si osmolaritate perfect compatibile cu tesutul ocular si cu lichidul lacrimal.

Ingrediente: distilat vegetal din hamamelis, eufrasia si musetel, fosfat de sodiu bibazic dodecahidrat, clorura de benzalconiu, fosfat de sodiu monobazic monohidrat, sodiu edetat, clorura de sodiu, apa q.s.100 ml.

Afomill este un produs indicat numai pentru uz oftalmic.

Prezentare: 10 ml (flacon)

S-ar putea sa-ti placa