Afomill afine picaturi oftalmice, pentru ochi obositi si stresati, 10 ml

Afomill afine picaturi oftalmice, pentru ochi obositi si stresati, 10 ml

Afomill Afine, picaturi oftalmice pentru ochi obositi si stresati Picaturile oftalmice Afomill contine un distilant vegetal, solutie oftalmica pe baza de afine, musetel si ginko biloba indicat pentru ochi obositi si stresati. Afomil picaturi de ochi cu proprietati calmante, normalizante in caz de suprasolicitare excesiva si prelungita a vederii prin lucru intens la monitoare (calculator, Tv) la lumina razelor solare, ect. Ingrediente: distilant vegetal din afine, ginko biloba musetel, clorura de sodiu, sodiu edetat, clorura de benzalconiu, fosfat de sodiu monobazic monohidrat, fosfat de sodiu bibazic dodecahidrat, clorura de benzalconiu, apa q.s.100 ml. Afomill este un produs indicat numai pentru uz oftalmic. Instructiuni de utilizare: se aplica 1-2 picaturi oftalmice

19,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Afomill Afine, picaturi oftalmice pentru ochi obositi si stresati

Picaturile oftalmice Afomill contine un distilant vegetal, solutie oftalmica pe baza de afine, musetel si ginko biloba indicat pentru ochi obositi si stresati.

Afomil picaturi de ochi cu proprietati calmante, normalizante in caz de suprasolicitare excesiva si prelungita a vederii prin lucru intens la monitoare (calculator, Tv) la lumina razelor solare, ect.

Ingrediente: distilant vegetal din afine, ginko biloba musetel, clorura de sodiu, sodiu edetat, clorura de benzalconiu, fosfat de sodiu monobazic monohidrat, fosfat de sodiu bibazic dodecahidrat, clorura de benzalconiu, apa q.s.100 ml.

Afomill este un produs indicat numai pentru uz oftalmic.

Instructiuni de utilizare:

se aplica 1-2 picaturi oftalmice de mai multe ori pe zi.

Prezentare: 10 ml flacon

S-ar putea sa-ti placa