Afomill afine Fortifiant 10 fiole x 0,5 ml

Afomill afine Fortifiant 10 fiole x 0,5 ml

Afomill Afine Fortifiant 10 fiole x 0,5 ml Descriere: Afomill Afine Fortifiant Picaturi pentru Ochi 10 fiole 0.5mlAfomill picaturi pentru ochi pentru intarirea ochilor fragili cu intense reactii de oxido-reducere pe fond de stress excesiv.-Potrivit pentru cei cu capilare fragile.-La lumina slaba sau la eforturi permanente de acomadare a vederii, antocianii din afine ajuta la adaptarea la intuneric pentru o vizualizare mai buna.-Are proprietati de:-consolidare-calmare-protectie-Compozitia:-Antociani Afine, cu rolul de a proteja retina fata de stres-ul oxidativ si de a imbunatati adaptarea vizuala.-Musetel are proprietati de consolidarea a proprietatilor, antiseptice si linistitoare.-Ginkgo biloba are proprietati antioxidante, si neuroprotective vasoprotective.-Are efecte benefice a ...

17,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Afomill Afine Fortifiant 10 fiole x 0,5 ml

Descriere: Afomill Afine Fortifiant Picaturi pentru Ochi 10 fiole 0.5ml 

Afomill picaturi pentru ochi pentru intarirea ochilor fragili cu intense reactii de oxido-reducere pe fond de stress excesiv. 

Potrivit pentru cei cu capilare fragile. 

La lumina slaba sau la eforturi permanente de acomadare a vederii, antocianii din afine ajuta la adaptarea la intuneric pentru o vizualizare mai buna. 

Are proprietati de: consolidare, calmare, protectie

Compozitia: Antociani Afine, cu rolul de a proteja retina fata de stres-ul oxidativ si de a imbunatati adaptarea vizuala.

Musetel are proprietati de consolidarea a proprietatilor, antiseptice si linistitoare. 

Ginkgo biloba are proprietati antioxidante, si neuroprotective vasoprotective.

Are efecte benefice asupra retinei, ajutand la tonusul si elasticitatea capilarelor. 

Instructiuni de utilizare:  1 sau 2 picaturi pentru ochi de mai multe ori pe zi. 

Afomill picaturi pentru ochi 10 fiole 0.5ml

S-ar putea sa-ti placa