• Pret redus
    Vizual Extra Zi Noapte, 30 capsule, Doppelherz

Vizual Extra Zi Noapte 

Produsul Vizual Extra Zi Noapte contine zinc si vitamina A, care contribuie la pastrarea unei vederi optime. Ochiul este cunoscut si ca "prelungirea sistemului nervos" si reprezinta unul dintre organele uimitoare din corpul uman. Ochii sunt solicitati atat ziua, dar si noaptea, prin privitul des la Tv, condusul pe timp de noapte sau lucrul in fata calculatorului. 

Ochiul uman este format dintr-un sistem de medii transparente, care poseda densitati diferite, si cristalinul, care joaca rolul unei lentile. Toate acestea joaca un rol vital in ceea ce priveste proiectarea de imagini exterioare pe retina, zona cea mai importanta a ochiului. 

Macula luteea, supranumita si "pata galbena", ete cel mai important strat de pe retina si este cel unde se regasesc celulele care ajuta la formarea iminagii (celule cu bastonase si conuri). Celulele cu conuri poseda o densitate maxima la nivelul maculei luteea, unde sunt formate imaginile diurne, colorate. De partea cealalta, celulele cu bastonase poseda o densitate diminuata la nivelul maculei luteea si joaca un rol vital in vederea nocturna, dar si in aprecierea si distingerea nuantelor de negru si alb. 

Aportul de substante nutritive joaca un rol vital pentru pastrarea sanatatii si acuitatii vizuale a ochilor.

Luteina si xantina sunt prezente in concentratii sporite in macula luteea, cel mai important loc al retinei. Substantele respective, supranumite si carotenoide vegetale, sunt regasite in produsele de origine vegetala, precum legumele. 

Vitamina A este de ajutor pentru pastrarea vederii optime si, in aceeasi masura, zincul este aliatul perfect pentru pastrarea functiei normale a vederii, dar ajuta la metabolismul optim de vitamina A. 

Produsul are in compozitie vitaminele A, C, si E, dar si vitaminele din complexul B, plus microelementele cupru si zinc, mixate cu zeaxantina si luteina, dar si cu extractul din fructe de Afin. Afinele reprezinta o varietatea fructelor de padure, in primul rand datorita compozitiei lor. Acestea sunt culese din zonele mlastinoase si padurile Europei de secole. 

Antocianidinele sunt substante care genereaza culoarea bleumarin caracteristica acestora, iar acestea se regasesc in pulpa, cat si coaja fructului. 

Vitaminele B12 si B6 sunt benefice pentru metabolismul energetic optim. In plus, Vitamina B12, impreuna cu acidul folic, sunt de ajutor pentru diviziunea optima a celulelor. 

Vitaminele C si E, dar si microelementele cupru si zinc, au rol protector petnru celule impotriva stresului oxidativ. 

COMPOZITIA UNEI CAPSULE:

2 mg Vitamina B6, 15 mg luteina, 1 mg zeaxantina, 2,5 μg Vitamina B12, 12 mg Vitamina E, 400 μg Acid folic, 300 μg cupru, 80 mg Vitamina C, 5 mg zinc, 400 μg Vitamina A, 50 mg extract din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus)

ADMINISTRARE:

Se recomanda consumul unei capsule de Vizual Extra Zi Noapte zi de zi, nemestecata, in timpul mesei, alaturi de lichid in cantitate suficienta.

PRECAUTII:

Doza zilnica recomandata de Vizual Extra Zi Noapte nu trebuie depasita. Acesta este un supliment alimentar care poate tine locul unui stil de viata sanatos sau unei diete variate si echilibrate. Copii mici nu trebuie sa aiba acces la acest produs, care nu trebuie lasat la indemana sau vederea lor. Se recomanda sa pastrati produsul in ambalajul sau original, la temperaturi de pana in 25 de grade Celsius. 

PREZENTARE:

O cutie contine 30 de capsule Vizual Extra Zi Noapte

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.