Digestime, 20 capsule, Adams Vision

Digestime, 20 capsule, Adams Vision

Digestime, 20 capsule, Adams Vision este un supliment enzimatic complet care ajuta la digestia oricarui tip de alimente  Nu contine zahar amidon coloranti artificali sau conservant. Contine cele trei categorii importante de enzime digestive 

15,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Digestime 325mg Adams Vision 20cps

Descriere: Digestime 325mg Adams Vision 20cps Este un supliment enzimatic complet, care ajuta la digestia oricarui tip de alimente. Nu contine zahar, amidon, coloranti artificali sau conservant. Contine cele trei categorii importante de enzime digestive amilaza, proteaza, lipaza cu esteraza, peptidaza, nucleaza, elastaza, colagenaza, tripsin si chimotri psin. 

Este recomandat in cazuri de probleme a aparatului digestiv, balonare, colita, colon iritabil, constipatie, indigestie si alte probleme de digestie. Mod de administrare: 1 capsula in timpul meselor principale. Se recomanda consumul a minim 2 litri de apa zilnic. Precautii: A nu se administra persoanelor sub 18 ani si femeilor insarcinate sau care alapteaza. 

Digestime 325mg Adams Vision 20cps 

Producator: Adams Vision

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.