antidiareic

Antidiareic, 60 comprimate, Dacia Plant

Antidiareic, 60 comprimate, Dacia Plant Diareea, este o tulburare a tranzitului intestinal, consecinta a unor infectii microbiene, virale sau parazitare, care provoaca inflamatia mucoasei colonului si a peretilor intestinului subtire,se trateaza simptomatic in special cu plante medicinale care au un continut ridicat de taninuri. Acestea actioneaza pe o parte asupra mucoasei gastro intestinale ca astingente,precipitand proteinele mucusului si protoplasmei de la suprafata celulelor tractului digestiv,iar pe de alta parte precipita siaglutineaza insasi proteinele florei patogene,astfel incat actiunea substantelor toxice sau iritante este diminuata. Produsul Antidiareic, 60 comprimate,Dacia Plant,Actiuni:-antibacterian,-antiviral,-antispastic,-astringent,-antiinflamator,-regenerator. Indi ...

14,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Antidiareic, 60 comprimate, Dacia Plant

Diareea, este o tulburare a tranzitului intestinal, consecinta a unor infectii microbiene, virale sau parazitare, care provoaca inflamatia mucoasei colonului si a peretilor intestinului subtire, se trateaza simptomatic in special cu plante medicinale care au un continut ridicat de taninuri. 

Acestea actioneaza pe o parte asupra mucoasei gastro intestinale ca astingente, precipitand proteinele mucusului si protoplasmei de la suprafata celulelor tractului digestiv, iar pe de alta parte precipita si aglutineaza insasi proteinele florei patogene, astfel incat actiunea substantelor toxice sau iritante este diminuata. 

Produsul Antidiareic, 60 comprimate, Dacia Plant, Actiuni:

antibacterian, antiviral, antispastic, astringent, antiinflamator, regenerator.

Indicatii: sindrom dispeptic gastro-intestinal, boala diareica acuta, enterocolita acuta si cronica, colita de fermentatie sau de putrefactie. 

Administrare;

Adulti si copii peste 14 ani: de 3 ori pe zi cate 1-2 comprimate.

Copii cu varste intre 7-14 ani: de 3 ori pe zi cate ½ -1 comprimat, in functie de varsta si greutate.

Copii sub 7 ani: conform sfatului medicului.

Contraindicatii; nu exista contraindicatii absolute.

Gravidele, lehuzele si copii sub 7 ani vor folosi produsul conform sfatul medicului. 

Prezentare: 60 comprimate 

Producator: Dacia Plant

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.