Peagastril, 15 capsule

Peagastril, 15 capsule, Naturpharma

Supliment alimentar Peagastril, 15 capsule, Naturpharma pentru funcția intestinală normala în afecțiunile cronice legate de dureri abdominale, balonare.

48,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Peagastril, 15 capsule 8424409940767 NaturPharma la pret bun

Supliment alimentar Peagastril, 15 capsule, Naturpharma pentru funcția intestinală normala în afecțiunile cronice legate de dureri abdominale, balonare.

Peagastril este o NOUA abordare non-medicamentală bazată pe palmitoiletanolamidă, melatonină și tărâțe de secară care susține funcția intestinală normală. 

  • Este folosit pentru normalizarea funcției intestinale în dureri abdominale, balonare și gaze
  • Ajută la problemele cronice legate de constipație, diaree, indigestie, greață etc.

Peagastril este utilizat pentru a normaliza funcția intestinală în afecțiunile cronice legate de dureri abdominale, balonare, constipație, diaree, indigestie, greață și multe altele. 

Compozitie (1 capsula):

  • Palmitoiletanolamidă (PEA, amidă micronizată a acizilor grași saturati): 200 mg
  • Tarate de secara cu 50% continut de fibre: 100 mg
  • Melatonină: 2 mg
  • Excipienți: celuloză microcristalină (emulgator), stearat de magneziu (agent antiaglomerant).

Doza recomandata:

  • Luați 1 capsulă de Peagastril dimineața cu aproximativ 30 de minute înainte de masă și 1 capsulă seara înainte de culcare timp de 1-2 luni. Apoi treceți la administrarea a 1 capsulă la culcare timp de 1-3 luni.
  • Daca este necesar, doza poate fi crescuta din nou la 2 capsule pe zi si durata de administrare poate fi prelungita.

Disponibil într-un pachet de 15 capsule gelatinoase.

8424409940767

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.