Alcolatura de Thuia, 100 ml, Dacia Plant

Alcolatura de Thuia, 100 ml, Dacia Plant

ALCOLATURA DE THUIA 100ml DACIA PLANT antifungic,cicatrizant

Este un extract hidroalcoolic pur din frunzele tinere ale arborelui Thuja occidentalis, o specie folosita de mii de ani de bastinasii din America de Nord pentru tratarea bolilor de piele, a infectiilor bacteriene, fungice sau virale.Actiuni: tonic pentru piele, antifungic, antiviral, antibacterian, balsamic, cicatrizant, antitumoral, stimulent al imunitatii locale.Recomandari:-ten incarcat: - se spala cu o solutie obtinuta din jumatate de pahar (100ml) apa fiarta si racita in care se pun doua lingurite de Alcoolatura de Tuia.-ten si piele sensibila la infectii: se aplic ...

16,15 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Alconatura de Thuia,100 ml, Dacia Plant, antifungic, cicatrizant

Produsul este un extract hidroalcoolic pur din frunzele tinere ale arborelui Thuja occidentalis, o specie folosita de mii de ani de bastinasii din America de Nord pentru tratarea bolilor de piele, a infectiilor bacteriene, fungice sau virale. 

Actiuni: tonic pentru piele, antifungic, antiviral, antibacterian, balsamic, cicatrizant, antitumoral, stimulent al imunitatii locale. Recomandari: ten incarcat: 

se spala cu o solutie obtinuta din jumatate de pahar (100 ml) apa fiarta si racita in care se pun doua lingurite de Alcoolatura de Tuia. Ten si piele sensibila la infectii: se aplica zilnic vreme de 10 zile o compresa cu o solutie obtinuta dintr-un sfert de pahar (50 ml) de apa fiarta si racita in care se pun doua lingurite de Alcoolatura de Tuia. 

Ulceratii de piele: se fac spalaturi ale locului afectat cu un tampon de vata inmuiat in Alcoolatura de Tuia de 1-3 ori pe zi in functie de gravitate. Este un remediu extrem de eficient in ulcerele varicoase, inclusive cu cangrena. 

Vegetatii anale si veneriene sunt tratate cu Alcolatura de Tuia.

Aceasta se aplica folosind un tampon de vata cu care se spala locul afectat curatat bine in prealabil. Daca nu suportati usturimea alcoolului, se ung locurile afectate cu crema de tuia de 2-3 ori / zi. 

Medicul specialist poate injecta in verucii de mari dimensiuni alcoolatura de tuia ceea ce va face ca acestia sa dispara. 

Negi (veruci) - un tampon bine inmuiat in Alcoolatura de Tuia se pune pe locul afectat si deasupra se acopera cu un plasture care sa o fixeze. Tamponul se tine 24 de ore dupa care se schimba, tratamentul facandu-se 14 zile la rand. 

Batauri - se tine de seara pana dimineata o compresa de Alcoolatura de Tuia, compresa invelita deasupra cu un nailon pentru a impiedica evaporarea. Acelasi tratament se face si contra ciupercilor care afecteaza unghiile degetelor mainilor si picioarelor. 

Eczeme infectioase, ciuperci parasite la nivelul pielii si tegumentelor- se tine de seara pana dimineata pe locul afectat o compresa de Alcoolatura de Tuia, compresa invelita deasupra cu un nailon pentru a impiedica evaporarea. Tratamentul dureaza minim 12 zile. 

Miros neplacut al picioarelor - se fac seara bai fierbinti de picioare cu doi litrii de apa in care s-au pus 4 linguri de Alcoolatura de Tuia. Concomitent pe timpul tratamentului se dezinfecteaza toate sosetele si incaltamintea cu acid boric. 

Prezentare; 100 ml

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.