Dacia Plant - Crema de Tuia Dacoderm, 75ml

Crema de Tuia, 75 ml, Dacia Plant

Produse naturiste - Boli de piele | Crema de tuia Dacia Plant Crema de tuia este un produs Dacia Plant, ce contine extract din frunze tinere din arborele de tuia, si face parte din catalogul de produse naturiste si cosmetice naturale pentru tratarea bolilor de piele. Extractul din frunze de tuia este folosit de mii de ani de populatiile din America de Nord, pentru ingrijirea pielii si combaterea infectiilor ce apar la nivelul pielii, a tumorilor benigne si maligne, infectii fungice, bacteriene, virale sau fungice. Crema de tuia actiuni: Este un tonic pentru piele, antiviral, antifungic, antifungic, antitumoral, cicatrizant si un stimulent al imunitatii locale. Indicatii crema de tuia: este indicata in tratarea ulceratiilor pe piele, adjuvant in fibroame, adenoame, vegetatiilor vene ...

14,17 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Produse naturiste - Boli de piele | Crema de tuia, Dacia Plant

Crema de tuia este un produs Dacia Plant, ce contine extract din frunze tinere din arborele de tuia, si face parte din catalogul de produse naturiste si cosmetice naturale pentru tratarea bolilor de piele. 

Extractul din frunze de tuia este folosit de mii de ani de populatiile din America de Nord, pentru ingrijirea pielii si combaterea infectiilor ce apar la nivelul pielii, a tumorilor benigne si maligne, infectii fungice, bacteriene, virale sau fungice. 

Crema de tuia actiuni:

Este un tonic pentru piele, antiviral, antifungic, antifungic, antitumoral, cicatrizant si un stimulent al imunitatii locale.

Indicatii crema de tuia: este indicata in tratarea ulceratiilor pe piele, adjuvant in fibroame, adenoame, vegetatiilor venerice si anale, deformari articulare, reumatism, eczeme infectioase, ciuperci parazite la nivelul tegumentelor si pielii.

Crema de tuia are in compozitie: tuia extract, Aqua, paraffinum liquidum, cetearyl alcohol (and) sodium cetearyl sulfate,glycerin menthyl paraben, propylparaben, diazolidinyl urea, Euxyl K 300

Prezentare: 75 ml

Producator: Dacia Plant

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.