Sapun cu argila pentru acnee,100 g, Ortos

Sapun cu argila pentru acnee,100 g, Ortos

Sapun de toaleta cu Argila, ulei de palmier, glicerina, 100gr, Ortos Argila a devenit un ingredient popular pentru produsele de ingrijire a pielii in ultimii ani. Cand cautati ingrediente eficiente pentru ingrijirea pielii, este posibil ca solul sa nu fie primul loc care sa-ti vina in minte. In general, argilele sunt substante minerale fine si granulate.Argilele naturale au fost folosite de secole pentru ingrijirea pielii si continua sa fie un ingredient popular si in produsele cosmetice sau fabricile de sapunuri de astazi. In general, sapunurile cu argila sunt cele mai bune pentru tipurile de piele normale pana la cele grase, deoarece elimina grasimile din tesuturi. Totodata, sapunul cu argila este exfoliant si remineralizator al tesuturilor, utilizat pentru tenul gras, indearteaza s ...

6,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Sapun de toaleta cu Argila, ulei de palmier, glicerina,100gr, Ortos

Argila a devenit un ingredient popular pentru produsele de ingrijire a pielii in ultimii ani. Cand cautati ingrediente eficiente pentru ingrijirea pielii, este posibil ca solul sa nu fie primul loc care sa-ti vina in minte. In general, argilele sunt substante minerale fine si granulate. Argilele naturale au fost folosite de secole pentru ingrijirea pielii si continua sa fie un ingredient popular si in produsele cosmetice sau fabricile de sapunuri de astazi. In general, sapunurile cu argila sunt cele mai bune pentru tipurile de piele normale pana la cele grase, deoarece elimina grasimile din tesuturi. 

Totodata, sapunul cu argila este exfoliant si remineralizator al tesuturilor, utilizat pentru tenul gras, indearteaza sebumul. Reteta sapunului cu argila fabricat in Romania (Zalau) de Ortos Prod, mai contine urmatoarele ingrediente benefice pentru ten si ingrijire a pielii: ulei de palmier, glicerina si parfum. Sapun de toaleta cu argila, un produs vegetal Ortos, exfoliant si remineralizator al tesuturilor, excelent pentru toate tipurile de ten. 

Prezentare: 100g