Sapun cu Borax, 100 g, Ortos

Sapun cu Borax, 100 g, Ortos

Sapun Borax acnee, ten sensibil, Ortos 100gr Descriere: Sapun de toaleta cu borax. Are rezultate concrete impotriva afectiunilor dermatologice. Combate acneea vulgara, acneea rozacee, psoriazisul, dermatita seboreica, dermatita atopica. Previne aparitia punctelor negre. Mod de utilizare: Se recomanda spalarea pielii cu apa calda si sapun, se maseaza usor si se lasa un minut ca spuma sa actioneze asupra acesteia. Se clateste iar apoi se usuca tamponand usor. Se aplica de cate ori este nevoie. Este recomandat tenului sensibil, acneic si uscat. Continut: 100 gr Producator: Ortos

6,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Sapun Borax acnee, ten sensibil, Ortos 100gr

Descriere: Sapun de toaleta cu borax. Are rezultate concrete impotriva afectiunilor dermatologice. 

Combate acneea vulgara, acneea rozacee, psoriazisul, dermatita seboreica, dermatita atopica. 

Previne aparitia punctelor negre. Mod de utilizare: Se recomanda spalarea pielii cu apa calda si sapun, se maseaza usor si se lasa un minut ca spuma sa actioneze asupra acesteia. 

Se clateste iar apoi se usuca tamponand usor. Se aplica de cate ori este nevoie. 

Este recomandat tenului sensibil, acneic si uscat. 

Continut: 100 gr 

Producator: Ortos

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.