Remedii Naturiste boli de piele,eczemeMarul Lupului

Remedii Naturiste boli de piele,eczemeMarul Lupului

Marul Lupului unguent sub forma de gel, Marul Lupului cu extract de galbenele, rostopasca si colagen marin este un produs natural Biomedicus Anglia, adjuvant in boli de piele precum: eczeme, dermatoze, infectii cu ulceratii, rani, taieturi, arsuri, opariri ect. Marul lupului este o planta utilizata inca din Egiptul antic pentru proprietatile sale curative, avand rolul de adjuvant in afectiuni ale pielii precum eczeme, dermatoze, infectii cu ulceratii,rani,taieturi,arsuri,opariri. Rostopasca are efect, antiinflamator si cicatrizant, util in acnee, bataturi, blefarita, boli de piele persistente, cheratita, eczeme, pilozitate excesiva, rani, ulcer varicos (plagi atone vechi) sau ulceratii cronice. Crema/gel Extractul de galbenele si colagenul marin au rolul ...

10,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Crema cu Marul Lupului Biomedicus

Remedii naturiste boli de piele, eczeme pe baza de Marul Lupului

Unguent sub forma de gel Marul Lupului cu extract de galbenele, rostopasca si colagen marin este un produs natural Biomedicus Anglia, adjuvant in boli de piele precum: eczeme, dermatoze, infectii cu ulceratii, rani, taieturi, arsuri, opariri ect.

Marul lupului este o planta utilizata inca din Egiptul antic pentru proprietatile sale curative, avand rolul de adjuvant in afectiuni ale pielii precum eczeme, dermatoze, infectii cu ulceratii, rani, taieturi, arsuri, opariri. 

Rostopasca are efect, antiinflamator si cicatrizant,util in acnee, bataturi, blefarita, boli de piele persistente, cheratita, eczeme, pilozitate excesiva, rani , ulcer varicos (plagi atone vechi) sau ulceratii cronice. 

Crema/gel Extractul de galbenele si colagenul marin au rolul de a proteja si accelera procesul de regenerare al pielii.