Conimed crema antiinflamatoare 50 ml Elzin Plant

Conimed crema antiinflamatoare 50 ml Elzin Plant

Crema antiinflamatoare Conimed Elzin Plant 50 ml Descriere produs: Producator Elzin Plant - Crema antiinflamatoare Conimed. Crema antiinflamatoare Conimed este un produs natural producator Elzin Plant, are un efect emolient, protector, hidratant, tonifiant, vitaminizant si cicatrizant cu efect terapeutic in afectiuni dermatologice eficient contra acneei juvenile, a vergiturilor. Este un produs natural obtinut din ulei de catina, ulei de floarea soarelui, ceara de albine, lanolina, ulei de lavanda si extract uleios de rasina de conifere. Crema Antiinflamatoare Elzin Plant datorita ingredientelor enumerate mai sus este deosebit de eficienta in tratarea afectiunilor reumatice, artritelor, acnee juvenila si a vergeturilor, dar este eficienta in tratarea arsurilor provocate de agenti

18,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Crema antiinflamatoare Conimed, Elzin Plant 50 ml

Prospect

Producator 

Elzin Plant 

Crema antiinflamatoare Conimed

Crema antiinflamatoare Conimed este un produs natural producator Elzin Plant, are un efect emolient, protector, hidratant, tonifiant, vitaminizant si cicatrizant cu efect terapeutic in afectiuni dermatologice, eficient contra acneei juvenile, a vergiturilor. 

Este un produs natural obtinut din ulei de catina, ulei de floarea soarelui, ceara de albine, lanolina, ulei de lavanda si extract uleios de rasina de conifere. 

Crema antiinflamatoare Elzin Plant datorita ingredientelor enumerate mai sus este deosebit de eficienta in tratarea afectiunilor reumatice, artritelor, acnee juvenila si a vergeturilor, dar este eficienta in tratarea arsurilor provocate de agenti termici, chimici, radiatii solare si cobaltoterapie. 

Uleiul de catina este un ingredient important in crema antiinflamatoare, mai are in compozitie vitaminele A, B ( vitamina B1, B2 ), C, E, F, acizi grasi nesaturati, acid folic, carotenoizi.

Produsul amelioreaza circulatia periferica eliminand senzatia de membre reci iar in cazul artritelor se recomanda ca dupa aplicarea cremei intr-un stat subire, urmat de un masaj usor se recomanda 10 -20 minute de miscare.

Crema este un remediu natural si eficienta in tratarea muscaturilor de insecte (tantari, paienjeni, intepaturilor de albine sau viespi). Pentru tratarea plagilor, arsurilor, ulcerului varicos dupa ce se face toaleta plagii se aplica crema intr-un strat subtire si este indicat ca plaga sa fie protejata cu un pansament steril (compresa sterila).

Prezentare: 

50 ml

Producator: 

Elzin Plant

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.