Florasone crema pentru eczeme 28.35 g, Boericke

Florasone crema pentru eczeme 28.35 g, Boericke

Cumpara Florasone crema pentru eczeme 28.35 g, Boericke de la SamDistribution.ro pentru dermatita atopica. Comanda acum si profita de cel mai bun pret, livrare gratuita!

43,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Florasone crema 

Prospect: FLORASONE ECZEMA CREMA 28.35GR- eczeme, eruptii si iritatii cutanate Ajuta la ameliorarea simptomelor in eczeme, eruptii si iritatii cutanate. 

Avantaje: - produs 100% natural, homeopat - contine Cardiospermum halicacabum, ingredient inclus in Farmacopeea Homeopata Americana - alternativa naturala a cortizonului Adulti si copii peste 2 ani: se aplica crema pe zona afectata de maxim 4 ori/zi. Se maseaza usor. A se utiliza pentru copii sub 2 ani doar la recomandarea consultantului de specialitate. inainte de utilizare, se recomanda persoanelor cu hipersensibilitate testarea pe o zona mica. 

Efecte adjuvante ajuta in ameliorarea simptomelor in prurit, eruptii si iritatii cutanate, umflaturi, vezicule   antiinflamator: reduce durerea si senzatia de arsura a pielii la nivel local si ajuta in ameliorarea simptomelor in unele tipuri de eczeme (dermatite): dermatita atopica, dermatita de contact, dermatita seboreica, eczema asteatotica (xerotica) hidrateaza la nivel local, reducand exfolierea pielii  antibacterian: ajuta la prevenirea infectiilor cutanate รข antialergic la nivel cutanat: reduce sensibilitate la sapun, detergenti, cosmetice, bijuterii  cicatrizant Administrare Adulti si copii peste 2 ani: se aplica crema pe zona afectata de maxim 4 ori/zi. Se maseaza usor. A se utiliza pentru copii sub 2 ani doar la recomandarea consultantului de specialitate. 

Inainte de utilizare, se recomanda persoanelor cu hipersensibilitate testarea pe o zona mica. 

Producator: Secom