Reglator al tensiunii, 60 capsule,Dacia Plant

Reglator al tensiunii, 60 capsule,Dacia Plant

Reglator al tensiunii Dacia Plant, 60 capsule, Angina pectorala, tahicardie, aritmie (palpitatii) Hipertensiunea arteriala-Un bolnav este declarat hipertensiv atunci cand aparatul de tensiune indica cifre mai mari de 15 (150 mm Hg) pentru maxima si 9 (90 mm Hg) pentru minima. Mentinerea tensiunii arteriale in limite normale este realizata de actiunea complexa a numerosi factori: nervosi,vasculari,renali,glandulari,care actioneaza prin mecanisme complicate.Este suficient ca unul din ei sa se deregleze pentru ca tensiunea sa creasca si sa se instaleze boala hipertensiva.Produsul REGLATOR AL TENSIUNII reprezinta o asociere de plante cu actiune reglatoare a tensiunii arteriale, el fiind eficient in terapia adjuvanta atat a hipertensiunii arteriale cat si a afectiunilor cardiovasculare ca ...

25,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Reglator al tensiunii Dacia Plant, 60 capsule, Angina pectorala, tahicardie, aritmie (palpitatii)

Hipertensiunea arteriala

Un bolnav este declarat hipertensiv atunci cand aparatul de tensiune indica cifre mai mari de 15 (150 mm Hg) pentru maxima si 9 (90 mm Hg) pentru inima. 

Mentinerea tensiunii arteriale in limite normale este realizata de actiunea complexa a numerosi factori: nervosi, vasculari, renali, glandulari, care actioneaza prin mecanisme complicate. 

Este suficient ca unul din ei sa se deregleze pentru ca tensiunea sa creasca si sa se instaleze boala hipertensiva. 

Produsul Reglator al Tensiunii reprezinta o asociere de plante cu actiune reglatoare a tensiunii arteriale, el fiind eficient in terapia adjuvanta atat a hipertensiunii arteriale cat si a afectiunilor cardiovasculare care insotesc de obicei hipertensiunea. 

Contine plante

Paducel (Crataegus monogyna) -fructus (125mg), Soc (Sambucus nigra) -flores (125mg), Talpa gastei (Leonurus cardiaca) -herba (100mg), Traista ciobanului (Capsella bursa pastoris) -herba (50mg), Usturoi (Allium sativum) -bulbus (50mg), Vasc (Viscum album) -stipites (50mg), ulei esential de roinita (Melissae aetheroleum) (2mg). 

Ingrediente inactive: celuloza microcristalina, lactoza, aerosil. 

Actiuni; antihipertensiv, vasodilatator coronarian si periferic, antianginos, antiaritmic, cardiotonic, diuretic, sedativ, hipocolesterolemiant. 

Indicatii; se utilizeaza ca adjuvant in: hipertensiune arteriala, tensiune arteriala oscilanta, hipotensiune arteriala, aritmii cardiace, angina pectorala, cardiopatie ischemica, recuperare post infarct miocardic, insuficienta cardiaca, afectiuni cardiovasculare pe fond nervos, ateroscleroza. 

Contraindicatii; alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranta la lactoza. 

Precautii in sarcina, alaptare si la copii se administreaza numai cu recomandarea medicului. 

Observatii in bolile cardiovasculare cronice se recomanda administrarea produsului in cure indelungate (peste 6 luni). 

Mod de administrare

Adulti si tineri peste 14 ani: cate 2 cpr. de 3 ori pe zi, inaintea mesei. Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). In dificultati de inghitire, comprimatele se pot rupe in doua. 

In bolile cardiovasculare cronice se recomanda administrarea produsului in cure indelungate (peste 6 luni). 

Prezentare: 60 capsule 

Producator: Dacia Plant

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa