D-Ribose 1000mg, 90 tablete masticabile, Secom

D-Ribose 1000mg, 90 tablete masticabile, Secom

Cumpara D-Ribose 1000mg, 90 tb masticabile, Secom la cel mai mic pret pentru cresterea rezistentei fizice, de la SamDistribution. Reduce procesul de imbatranire. D Ribose Secom reduce efectele negative la nivelul musculaturii, produse de tratamentele alopate pentru reglarea colesterolului.

119,70 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

D-Ribose 1000mg, 90 tablete masticabile, Secom [790011010333]

D-Ribose 1000mg supliment alimentar ce contribuie la cresterea rezistentei fizice si energiei si la sustinerea activitatii musculaturii cheletice si cardiace.

Contine D-riboza, 1000mg pe tableta obtinuta prin fermentare microbiana.

D-riboza este utilizate de toate celulele organismului pentru producerea acizilor nucleici, a energiei celulare si a glicogenului. Alimentatia noastra zilnica nu furnizeaza dozele necesare de riboza. Intr-o concentratie mica, organismul poate sintetiza lent riboza insa nu o stocheaza, astfel ca in anumite situatii este necesara suplimentarea. 

D-Ribose 1000mg, 90 tablete - producator Secom, face parte din categoria afectiuni Cardiovasculare

Beneficii:

  • contribuie la imbunatatirea circulatiei arteriale periferice si a fluxului sangvin cardiac.
  • contribuie la reducerea proceselor de imbatranire.
  • reduce efectele negative la nivelul musculaturii, produse de tratamentele alopate pentru reglarea colesterolului.
  • reducerea crampelor, cresterea rezistentei la efort fizic, oboselii, rigiditatii, si a durerilor musculare: reduce formarea acidului lacti astfel ajuta la mentinerea nivelului optim de ATP.
  • ajuta la refacerea musculaturii si imbunatatirea functiilor cardiace dupa traumatisme: mentinerea nivelului D-ribozei in conditii de stres, leziuni sau imbatranire, cand inima si muschii scheletici nu pot produce nivelul optim de ATP.

Compozitie (1 tableta): D-riboza 1000 mg

Administrare: 1-6 tablete/zi

Secom
790011010333

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.