D-Ribose 1000mg, 90 tablete masticabile, Secom
Pret redus

D-Ribose 1000mg, 90 tablete masticabile, Secom

Cumpara D-Ribose 1000mg, 90 tb masticabile, Secom la cel mai mic pret pentru cresterea rezistentei fizice, de la SamDistribution. Reduce procesul de imbatranire. D Ribose Secom reduce efectele negative la nivelul musculaturii, produse de tratamentele alopate pentru reglarea colesterolului.

116,00 RON128,00 RON- 12,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

D-Ribose 1000mg supliment alimentar ce contribuie la cresterea rezistentei fizice si energiei si la sustinerea activitatii musculaturii cheletice si cardiace.

Contine D-riboza, 1000mg pe tableta obtinuta prin fermentare microbiana.

D-riboza este utilizate de toate celulele organismului pentru producerea acizilor nucleici, a energiei celulare si a glicogenului. Alimentatia noastra zilnica nu furnizeaza dozele necesare de riboza. Intr-o concentratie mica, organismul poate sintetiza lent riboza insa nu o stocheaza, astfel ca in anumite situatii este necesara suplimentarea. 

D-Ribose 1000mg, 90 tablete - producator Secom, face parte din categoria afectiuni Cardiovasculare

Beneficii:

  • contribuie la imbunatatirea circulatiei arteriale periferice si a fluxului sangvin cardiac.
  • contribuie la reducerea proceselor de imbatranire.
  • reduce efectele negative la nivelul musculaturii, produse de tratamentele alopate pentru reglarea colesterolului.
  • reducerea crampelor, cresterea rezistentei la efort fizic, oboselii, rigiditatii, si a durerilor musculare: reduce formarea acidului lacti astfel ajuta la mentinerea nivelului optim de ATP.
  • ajuta la refacerea musculaturii si imbunatatirea functiilor cardiace dupa traumatisme: mentinerea nivelului D-ribozei in conditii de stres, leziuni sau imbatranire, cand inima si muschii scheletici nu pot produce nivelul optim de ATP.

Compozitie (1 tableta): D-riboza 1000 mg

Administrare: 1-6 tablete/zi