Coenzima Q10 15 mg 30 capule Rotta Natura

Coenzima Q10 15 mg 30 capsule Rotta Natura

Coenzima Q10 15 mg 30 capsule Rotta Natura Coenzima Q10 este esentiala pentru producerea de energie in organism, fiind o sursa de energie pura. Desi organismul uman o poate produce, incepand cu varsta de 30 de ani intensitatea biosintezei acesteia scade.Coenzima Q10 se gaseste in toate celulele organismului dar in special in inima, creier si ficat. Dozele mari de Coenzima Q10 si-au demonstrat eficienta in ameliorarea afectiunilor cardiace prin numeroase studii stiintifice. Coenzima Q10 biotransformata Rotta Natura are o biodisponibilitate de 2,6 ori mai mare fata de coenzima Q10 obisnuita si are o putere antioxidanta asupra lipoproteinelor de 9,6 ori mai mare fata de coenzima Q10 pura, la compararea acelorasi concentratii. Efecte:asigura energia necesara contractiei normale a muschiului 

15,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Coenzima Q10 indicatii si beneficii

Coenzima Q10 este esentiala pentru producerea de energie in organism, fiind indicata ca o sursa de energie pura, fiind benefica pentru protejarea inimii. 

Desi organismul uman o poate produce, incepand cu varsta de 30 de ani intensitatea biosintezei acesteia scade. 

Coenzima Q10 se gaseste in toate celulele organismului dar in special in inima, creier si ficat. 

Dozele mari de Coenzima Q10 si-au demonstrat eficienta in ameliorarea afectiunilor cardiace prin numeroase studii stiintifice. 

Coenzima Q10 biotransformata de la Rotta Natura are o biodisponibilitate de 2,6 ori mai mare fata de coenzima Q10 obisnuita si are o putere antioxidanta asupra lipoproteinelor de 9,6 ori mai mare fata de coenzima Q10 pura, la compararea acelorasi concentratii. 

Efecte:

asigura energia necesara contractiei normale a muschiului cardiac;

asigura buna functionare a sistemului cardiovascular;

creste nivelul de energie al organismului;

asigura protectia celulelor si a membranelor celulare impotriva actiunii distructive a radicalilor liberi (antioxidant). 

Compozitie:

BT Coenzime Q 10 (cu minim 98% Coenzima Q10) 61,2 mg. 

Recomandata ca adjuvant in

afectiuni cardiace, persoanelor cu varsta inaintata, in perioade solicitante fizic, sportivilor pentru cresterea performantelor, pentru obtinerea unui nivel crescut de energie 

Persoanele aflate sub tratament chimioterapic (poate reduce efectul acestuia) sau carora li se administreaza medicatie pentru reducerea tensiunii arteriale (Coenzima Q10 poate mari efectele tratamentului) pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului.

Mod de administrare:

1-2 capsule pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.

Prezentare: 30 capsule

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.