Reglatens 30cps Herbagetica

Reglatens 30cps Herbagetica

Cumpara Reglatens 30cps Herbagetica de la SamDistribution.ro pentru reglare si stabilizare a tensiunii cardiace. Comanda acum si profita de cel mai bun pret, livrare gratuita!

18,20 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Reglatens Herbagetica

Descriere: Reglatens 30cps HERBAGETICA INDICATII -hipertensiune arteriala -tensiune arteriala oscilanta -tulburari cardio-vasculare pe fond nervos -boala coronariana (ischemie / insuficienta cardiaca) -tulburari cardio-vasculare pe fondul meteosensibilitatii COMPOZITIE -talpa gastei (Leonurus cardiaca) extract hidroalcoolic uscat (guma arabica) 4:1 din parti aeriene   109,375 mg -talpa gastei (Leonurus cardiaca) parti aeriene  87,5 mg -paducel (Crataegus oxyacantha) extract hidroalcoolic uscat (guma arabica) 4:1 din fructe - 43,75 mg -odolean (Valeriana officinalis) radacina pulbere - 43,75mg -paducel (Crataegus oxyacantha) fructe pulbere - 21,875mg -matase de porumb (Zea mays) extract uscat (maltodextrina) 4:1 - 21,875 mg -paducel (Crataegus oxyacantha) flori pulbere - 21,875mg -capsula tare de gelatina 

ACTIUNI -hipotensor, vasodilatator -antispasmodic -diuretic -sedativ usor, anxiolitic -antiagregant plachetar 

TALPA GASTEI -este cunoscut drept unul din cele mai bune produse naturale pentru reducerea tensiunii arteriale, pentru stabilizarea ritmului cardiac si pentru imbunatatirea circulatiei periferice a sangelui. 

PADUCEL -efect reglator asupra tensiunii arteriale, complexul de substante active pe care il contine echilibrand sistemul nervos si cardiovascular -ajuta la stabilizarea tensiunii arteriale 

ODOLEAN -proprietati sedative, antialgice, antispastice 

MATASE DE PORUMB -puternic efect diuretic, ajutand de asemenea la scaderea presiunii arteriale, prevenind formarea edemelor cardiorenale Extractul uscat este, la ora actuala, cea mai puternica forma de administrare a unei plante medicinale. Ce este extractul uscat? Este pulberea fina, obtinuta din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit: atomizare. 

Aceasta pulbere, care este un produs complet natural, nu mai contine practic deloc apa sau alcool, nici celuloza si este asimilata aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat in principii active si mai puternic, din punctul de vedere al proprietatilor farmacodinamice, decat simpla pulbere de planta. Tocmai din acest motiv, produsul 

REGLATENS are in componenta sa extracte de plante cu o actiune intensa de reglare si stabilizare a tensiunii cardiace. Mai exact, acest supliment este o combinatie de plante medicinale si extracte din plante medicinale, cu efecte vasodilatatoare, calmante si diuretice. 

ADMINISTRARE -de regula, se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi -o cura dureaza intre 30 si 90 de zile, in functie de necesitati, fiind urmata de 10-21 de zile de pauza, dupa care administrarea se poate relua. 

PRECAUTII -in cazuri foarte rare, care tin de o sensibilitate individuala, poate produce tahicardie, scaderea puternica a tensiunii arteriale, stari de agitatie psihomotorie, caz in care administrarea va fi intrerupta 

CONTRAINDICATII -nu se cunosc 

AMBALAJ 30capsule 

PRODUCATOR HERBAGETICA

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.