Acneon 30Tb Walmark

Acneon 30Tb Walmark

Acneon 30Tb Walmark Modul natural de a obtine un ten curat si frumos fara cosuri Efect benefic asupra conditiei generale a pielii in cazul acneei contribuind la reducerea inrosirii pielii si impiedicand formarea comedoanelor punctelor negre Imbunatateste

50,46 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Acneon 30Tb Walmark

Modul natural de a obtine un ten curat si frumos, fara cosuri

Efect benefic

asupra conditiei generale a pielii in cazul acneei, contribuind la reducerea inrosirii pielii si impiedicand formarea comedoanelor (punctelor negre).

Imbunatateste aspectul tenului si ajuta la prevenirea formarii cosurilor.

Datorita efectelor sale antioxidante, diminueaza secretia de sebum ce favorizeaza aparitia si dezvoltarea acneei.

Acneon are grija de tenul adolescent si matur, prevenind aparitia acneei si a punctelor negre, fara a influenta nivelul hormonilor din organism sau pe cel al pH-ului tenului.

Prin actiunea sa, Acneon diminueaza secretia de sebum, prevenind astfel formarea cosurilor si a petelor rosii, ceea ce confera un aspect frumos si sanatos tenului, pentru un timp indelungat.

Compozitie

Praventinâ„¢ (lactoferina); 200 mg

Dozare

Ca supliment alimentar, 1 tableta pe zi, luata cu o cantitate suficienta de lichid.

Pentru efecte scontate, se recomanda administrarea pe o perioada de minim 8 saptamani.

Producator Walmark

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.