Coada calului, 70 capsule, Favisan

Coada Calului, 70 capsule, Favisan

Coada calului, 70 capsule, Favisan este utilizat tradiţional pentru a favoriza capacitatea de eliminare a diverselor substanţe din organism. Este o plantă apreciată în medicina populară românească pentru efectele sale diuretice

24,70 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Coada calului, 70 capsule, Favisan

Coada calului, 70 capsule, Favisan este utilizat tradiţional pentru a favoriza capacitatea de eliminare a diverselor substanţe din organism. 

Este o plantă apreciată în medicina populară românească pentru efectele sale diuretice, utile pentru menținerea sănătății tractului urinar, în menținerea unui nivel normal de acid uric și în reducerea retenției de apă.

Principalele beneficii: este remineralizant; stimulează sinteza de colagen în ţesutul osos, conjunctiv; facilitează refacerea cartilajelor.

Beneficiile suplimentului Coada Calului:

– ajută la eliminarea ”nisipului” de la nivel renal;

– susține remineralizarea oaselor;

– detoxifiant, diuretic, depurativ;

– susține sănătatea sistemului uro-genital;

– menține sănătatea pielii, unghiilor și părului.

Mod de administrare:

ca supliment nutritiv, 1 comprimat de 3/zi, în timpul meselor, cu puţină apă

Continut: 70 capsule

Producator: Favisan

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.