Pedex  Pediculoza  Paduchi   Tratament Paduchi

Pedex Pediculoza Paduchi Tratament Paduchi

Pedex | Pediculoza | Paduchi| Tratament Paduchi Produse si tratamente pentru par cu pedicucoza ( paduchi de cap ), Pedex, este un sampon ( balsam) pentru paduchi , 100 ml, Antiparazitar (pediculoza copii, adulti) producator: HerbagenContine uleiuri esentiale de rozmarin si cuisoare recunoscute pentru proprietatile de indepartarea parazitilor ce pot coloniza parul de pe pielea capului si corpului .Produsul actioneaza si ca balsam pentru par, agentul de conditionare redand suplete si usurinta la pieptanat .Mod de administrare:Balsamul se aplica pe suprafata afectata(spalata in prealabil cu sampon obisnuit si apoi uscata) in cantitate suficienta(cca 70g pentru zona capului)pentru a permite saturarea pielii si parului.Se lasa sa actioneze cca 10min, dupa care se clateste cu apa....

0,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Pedex | Pediculoza | Paduchi | Tratament Paduchi

Produse si tratamente pentru par cu pedicucoza ( paduchi de cap ), Pedex, este un sampon ( balsam) pentru paduchi , 100 ml, Antiparazitar ( pediculoza copii, adulti ) producator : Herbagen
Contine uleiuri esentiale de rozmarin si cuisoare recunoscute pentru proprietatile de indepartarea parazitilor ce pot coloniza parul de pe pielea capului si corpului .
Produsul actioneaza si ca balsam pentru par, agentul de conditionare redand suplete si usurinta la pieptanat .
Mod de administrare:
Balsamul se aplica pe suprafata afectata(spalata in prealabil cu sampon obisnuit si apoi uscata) in cantitate suficienta(cca 70g pentru zona capului)pentru a permite saturarea pielii si parului.
Se lasa sa actioneze cca 10min, dupa care se clateste cu apa.
Pedex este un produs dermato-cosmetic cu aplicare topica pentru tratamentul infestarilor cu pediculus humanus (paduchi).
Un singur tratament este suficient pentru eliminarea parazitilor si oalelor acestora.
Aroma/Continut: uleiuri esentiale de rozmarin si cuisoare
Flacon 100 ml.
Producator: Herbagen Genmar Cosmetics
Tip produs: antiparazitare
Pedex Balsam par 100 ml Antiparazitar Herbagen

Fisa tehnica

Herbagen