Alcoolatura de tuia 100ml, Dacia Plant

Alcoolatura de tuia 100ml, Dacia Plant

13,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Cumpara Alcoolatura de tuia 100ml la cel mai mic pret!

Este un extract in alcool alimentar pur din frunzele tinere ale arborelui Thuja occidentalis, o specie folosita de mii de ani de bastinasii din America de Nord pentru tratarea bolilor de piele, a tumorilor maligne si benigne, a infectiilor bacteriene, fungice sau virale.

Intern era folosit contra deficientelor imunitare, contra gripei, contra bolilor urinare, contra bolilor endocrine, contra bolilor de plamani, contra bolii canceroase.

Efecte

  • ten incarcat
  • ulceratii pe piele
  • ten si piele sensibila la infectii
  • vegetatii anale si veneriene
  • bataturi
  • negi (veruci)
  • fibroame, adenoame, adenofibroame, polipi
  • eczeme infectioase, ciuperci parazite la nivelul pielii si tegumentelor
  • reumatism (inclusiv cu deformari articulare)
  • miros neplacut al picioarelor

Administrare

Ten incarcat - se spala cu o solutie obtinuta din 100 ml de apa plata in care se pun 2 lingurite de alcoolatura de tuia.

Ulceratii pe piele - se fac spalari ale locului afectat cu un tampon de vata inmuiat in alcoolatura de tuia, de 1-3 ori pe zi, in functie de gravitate. Este un remediu extrem de eficient si in ulcerele varicoasa, inclusiv gangrena.

Ten si piele sensibila la infectii - se pune zilnic vreme de 10 zile o compresa cu o solutie obtinuta din 50 ml de apa plata in care se pun 2 lingurite de alcoolatura de tuia.

Vegetatii anale si veneriene -  se aplica un tampon de vata, cu care se sala locul afectat curatat bine in prealabil.

Bataturi - se tine de seara pana dimineata o compresa cu alcoolatura de tuia, o compresa invelita deasupra cu un nailon pentru a impiedica evaporarea.

Negi (veruci) - un tampon inmuiat in alcoolatura de tuia se pune pe locul afectat si deasupra se acopera cu un plasture care sa o fixeze. Tamponul de tine 24 de ore dupa care se schimba, tratamentul facandu-se 14 zile la rand.

Acelasi tratament de face si contra ciupercilor ce afecteaza unghiile degetelor mainilor si picioarelor.

Este un tratament recomandat si contra nodulilor mamari, contra fibromului uterin, si a chisturilor ovariene, contra polipilor de tot felul, precum si contra formatiunilor tumorale care apar la nivelul pielii.

Miros neplacut al picioarelor - se fac bai fierbinti de picioare cu 2 litri de apa in care s-au pus 4 linguri de alcoolatura de thuia. Suplimentar se impacheteaza trei zile la rand picioarele cu comprese cu alcoolatura de tuia. Concomitent se dezinfecteaza toate sosetele si incaltamintea cu acid boric.

Reumatism ( inclusiv cu deformari articulare) - se pun comprese calde pe locul afectat o data la 2 zile cu alcoolatura de tuia.

Eczeme infectioase, ciuperci parazite la nivelul pielii si tegumentelor - se tine de seara pana dimineata o compresa cu alcoolatura de tuia, compresa invelita deasupra cu un nailon pentru impiedicarea evaporarii. Tratamentul dureaza minim 12 zile.

Ultima actualizare a paginii: 13.12.2021

6425342000022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.