Sirop pentru somn, Alevia

Sirop pentru somn, Alevia, 150 ml

Siropul pentru somn are în compoziție extracte standardizate din plante care contribuie la diminuarea stărilor de agitație, acționând asupra calității somnului, oferind un somn liniștit, fără treziri în timpul nopții. Asocierea plantelor din sirop induce organismului o stare de bine și relaxare.

28,20 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Sirop pentru somn, Alevia, 150 ml [6423602007316]

Siropul pentru somn are în compoziție extracte standardizate din plante care contribuie la diminuarea stărilor de agitație, acționând asupra calității somnului, oferind un somn liniștit, fără treziri în timpul nopții. Asocierea plantelor din sirop induce organismului o stare de bine și relaxare.

Caracteristicile somnului se modifică pe măsură ce oamenii înaintează în vârstă.

Un somn adecvat contribuie la succesul în viața profesională și personală. Însă, cel mai important, somnul este o garanție a sănătății. În timpul somnului se produc o serie de hormoni importanți, are loc regenerarea țesuturilor și forța fizică este restabilită.

Consecințele lipsei de somn:

Deteriorarea funcțiilor cognitive (memorie, atenție, gândire), coordonare, vorbire, orientare, control și altele. Acest lucru duce adesea la accidente industriale și rutiere. Conform statisticilor:

Sirop pentru somn, Alevia este recomandat în:

  • Insomnii provocate de anxietate, depresie, alcoolism, modificări hormonale
  • Tulburări de somn: insomnie de inducție, treziri în timpul nopții, somn cu intermitente
  • Schimbări de fus orar.

Efectele suplimentului, Sirop pentru somn:

  • Ajută la susținerea relaxării și bunăstării psihice
  • Ajută la inducerea calmului și somnului
  • Ajută la menținerea unui somn sănătos
  • Ajută la inducerea relaxării
  • Pentru insomnii și sănătate mentală
  • Ajută la scăderea iritabilității

Compoziție per 10ml: Extract de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) 194mg standardizat 4% flavonoide, extract de Valeriană (Valeriana officinalis) 194mg standardizat 0,8% acizi sesquiterpenici, extract de Roiniță (Melissa officinalis) 194mg standardizat 3% acid rozmarinic, extract de Hamei (Humulus lupulus) 130mg standardizat 0,3% rutin.

Administrare:

Copii 3-7 ani: 1 linguriță (5ml) de 3 ori pe zi.

Copii 8-14 ani: 1 linguriță (5ml) de 4-5 ori pe zi.

Copii de peste 14 ani și adulți: 6 lingurițe (30ml) pe zi.

Alevia
6423602007316
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
150 ml
Producator:
Alevia
Ultima actualizare:
06.12.2021

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa