Genacol, 90 capsule
La reducere!

Genacol, 90 capsule

Genacol este dovedit stiintific ca are un efect pozitiv asupra sanatatii articulatiilor si asigura elementele necesare pentru regenerarea colagenului, tendoanelor si ligamentelor. Genacol® combină colagenul AminoLock® patentat cu alte ingrediente benefice asupra articulațiilor.

127,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Genacol, 90 capsule descriere:

Genacol este un supliment alimentar pentru probleme articulare si afectiuni reumatice obtinut in urma anilor de cercetare in laborator. Genacol contine cele mai importante elementele ce sunt necesare unei sinteze eficiente de colagen in organism. Prin continutul sau important de aminoacizi, Genacol lucreaza in corp ca o matrice unica si ajuta la productia de colagen in tot corpul, atat la nivelul tendoanelor, articulatiilor si muschiilor, oaselor cat si la nivelul pielii. 

Genacol proprietati:

ajuta in cazul problemelor de somn, conferind un somn de calitate si odihnitor. amelioreaza durerile articulare; ajuta si sustine functionarea normala a articulatiilor dumneavoastra; ajuta la refacerea sanatatii cartilajelor si la mentinerea acestora; Genacol se recomanda sportivilor pentru recuperare rapida, eficienta si fara mult efort; grabeste recuperare dupa fracturi sau diverse accidente; 

Genacol protejeaza impotriva deteriorarii cartilajului, si stimuleaza productia de aminoacizii care contribuie la formarea cartilajului. Genacol ajuta la mentinerea mobilitatii si flexibilitatii articulatiilor, amelioreaza disconfortul si rigiditatea articulatiilor. Genacol foloseste numai colagenul provenit din susrse bovine, deoarece secventa sa de aminoacizi seamana cel mai mult cu cea a colagenului uman, un factor cheie care permite absorbtia optima de catre organism. 

Genacol matrice de colage: Ajuta la refacerea cartilajului Elimina durerea articulara asociata cu artrita, artrita reumatoida si osteoartrita Ajuta la cresterea mobilitatii Ajuta la ameliorarea durerii Este un produs sigur, natural si este recomandat de medici la nivel mondial. 

Combate osteoporoza si osteoartrita cu Genacol pentru sistemul os si articulatii.

Genacol pentru oase si articulatii ofera o cantitate zilnica de colagen Aminolock, un ingredient exclusiv pentru Genacol, care ajuta la reducerea durerii articulare asociate cu osteoartrita. Colagenul Aminolock are, de asemenea, cea mai mica greutate moleculara din lume, permitand o biodisponibilitate superioara si o eficacitate superioara pentru sanatatea articulatiilor. 

Colagenul este bogat in aminoacizi care joaca un rol important in construirea cartilajului articular si poate avea efecte anti-inflamatorii. Testele au demonstrat efectul benefic al administrarii de colagen in tratarea osteoartritei, cu rezultate maxime. Studiile asupra rolului colagenului in tratarea artritei reumatoide sugereaza ca acesta are un efect semnificativ in reducerea durerii si inflamatiei articulare. 

Suplimentele cu hidrolizat de colagen sunt bogate in aminoacizi (un grup de compusi chimici) care joaca un rol important in crearea si refacerea colagenului. Colagenul de tip II este una dintre principalele proteine din cartilaj. Sa sugerat ca administrarea de hidrolizat de colagen poate imbunatati simptomele osteoartritei prin stimularea producerii colagenului articular al organismului. 

De-a lungul timpului, nivelul optim de colagen pe care corpul nostru il poate produce in mod natural incepe sa scada. Fibrele de colagen se descompun sau nu se mai regenereaza si conduc la un efect de "deflatie" asupra suprafetei pielii. 

Efectele diminuate ale colagenului redus de tip 2 sunt mai putin evidente si adesea trec neobservate sau sunt considerate "normale" pentru procesul de imbatranire. Cercetarile arata ca pana la varsta de 40 de ani, capacitatea organismului de a produce colagen scade cu 25%. Pana la varsta de 60 de ani, aceasta a scazut cu peste 50% 

Tipurile de colagen contin diferite proteine care servesc scopuri separate in organism. Tipurile 1 si 3 pot fi luate impreuna si pot sustine pielea, muschii, sanatatea oaselor, cresterea si intretinerea parului si a unghiilor. Proteina de tip 2 din colagen formeaza fluidele si functioneaza in cartilaje si articulatii. 

Exista 19 aminoacizi (proteine) gasite in tipurile de colagen 1 & 3 - fiecare esential pentru piele, muschi si oase. Peste 90% din colagenul din organism este alcatuit din colagenul tip 1 si 3. 

Colagenul de tip 2: constituie 50-60% din proteinele cartilajului formeaza 85-90% din colagenul prezent cartilajul articular reduce durerile ariticulare si sprijina spatele, maxilarul si articulatiile 

Genacol compozitie:

Stearat de magneziu - 10 mg Vitamina C - 10 mg Colagen hidrolizat - 400 mg 

Genacol mod de utilizare:

cu un pahar de apa - 3 capsule seara - dupa cina 

Genacol este un supliment care contribuie la formarea tesutului conjunctiv, precum si la dezvoltarea si conservarea cartilajului. Formula originala Genacol permite obtinerea unor rezultate exceptionale in organismul uman atunci cand este consumat in mod regulat (conform prospectului: 3 capsule seara, la 2 ore dupa cina).

Genacol prezentare:

90 capsule Marca: Genacol

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa