Crema autobronzanta, Herbagen, 1000 ml,

Crema autobronzanta, Herbagen, 1000 ml,

Crema autobronzanta, sub forma de lotiune pentru un bronz perfect la tine acasa, Herbagen- 1000ml Crema autobronzanta-Herbagen sub forma de lotiune, pentru un bronz perfect, natural si rapid fara expunere la soare il poti incerca si tu la tine acasa. Coloratia apare dupa numai 6 ore. Bronzul este natural, stralucitor, rezistent la apa si cu efect protector fata de radiatiile UVA.Tip Produs: Autobronzant, crema autobronzanta ( bronz natural la tine acasa) Prezentare 1000 ml. Crema autobronzanta, Herbagen, bronzare 100% naturala Producator Herbagen ...

0,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Descriere

Crema autobronzanta,sub forma de lotiune pentru un bronz perfect

Crema autobronzanta UN PRODUS Herbagen sub forma de lotiune, pentru un bronz perfect, natural si rapid fara expunere la soare il poti incerca si tu la tine acasa. 

Coloratia apare dupa numai 6 ore. 

Bronzul este natural, stralucitor, rezistent la apa si cu efect protector fata de radiatiile UVA. 

Tip Produs: Autobronzant, crema autobronzanta (bronz natural la tine acasa) 

Prezentare:

1000 ml 

Crema autobronzanta, Herbagen, bronzare 100% naturala 

Producator:

Herbagen

Fisa tehnica

Herbagen

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.