Ceai antiadipos strong, Ceai verde antiadipos chinezesc, Televita

Ceai antiadipos strong, Ceai verde antiadipos chinezesc, Televita

Ceai antiadipos strong, Ceaiul verde antiadipos chinezesc pret de producator pentru farmacii, plafare Samdistribution magazin online si distribuitor in farmacii, plafare: Ceai, Ceai verde, Ceai antiadipos, este un ceai de slabit original chinezesc, sunt ceaiuri din frunze de ceai verde, dud, malva cu beneficii majore pentru sanatate in cure de slabit si detoxifiere cu ceai natural la cel mai mic pret. Aici gasiti: ceai antiadipos, ceai sanye,ceai verde calitate superioara-Sanye Intercom, Minerva, Naturalia Diet, Televita (Bio Sante ) sunt ceaiuri ambalate la cutie ( pliculete ) sau punga 100 g ( ceai verde 100 gr frunze, ceai verde calitate superioara ).Cred ca nu mai ieste nevoie sa fac o scurta descriere despre beneficiile ceaiului verde, deoarece atat doamnele cat si domnii care au tin

5,80 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Ceai antiadipos strong, Ceai verde antiadipos chinezesc, Minerva

Samdistribution magazin online si distribuitor in farmacii, plafare: Ceai verde,Ceai antiadipos strong, este un ceai de slabit original chinezesc, sunt ceaiuri din frunze de ceai verde, dud, malva cu beneficii majore pentru sanatate in cure de slabit si detoxifiere cu ceai natural la cel mai mic pret. 

Aici gasiti: ceai antiadipos, ceai sanye, ceai verde calitate superioara -Sanye Intercom, Minerva, Naturalia Diet, Televita (Bio Sante ) sunt ceaiuri ambalate la cutie ( pliculete ) sau punga 100 g ( ceai verde 100 gr frunze, ceai verde calitate superioara ). 

Cred ca nu mai ieste nevoie sa fac o scurta descriere despre beneficiile ceaiului verde, deoarece atat doamnele cat si domnii care au tinut sau tin o cura sau dieta de slabit au citit atat pe indicatiile si prospectul din cutia de ceai verde despre cum se foloseste si ce beneficii au pentru sanatatea organismului. 

As vrea sa ma refer insa un pic la pret deoarece multi clienti au ezitat la inceput sa comande ceaiul verde sau ceaiul antiadipos de la noi crezand ca este un ceai contrafacut datorita pretului mic pe care Sam Distribution il practica atat la ceaiuri cat si la toata gama de produse si remedii naturiste. 

La noi preturile sunt mai mici decat in farmacii sau plafare deoarece suntem depozit online cu distributie atat la persoane fizice cat si la orice farmacie sau plafar interesate de produsele noastre, deci cumparati un produs natural la prima mana, fara un alt intermediar si atunci aveti avantajul de a cumpara un produs natural la un pret mic.

Fisa tehnica

Televita

Contact

Pentru comenzi telefonice puteti sunati la: 0721.281.755 | 0764.300.469

Informatiile de pe SamDistribution.ro sunt publicate in scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicului sau sfaturile acestuia. Va recomandam sa cititi cu mare atentie prospectul.

Va multumim ca ati vizitat SamDistribution.ro si va asteptam sa reveniti !

Atentie!!! Continutul acestei pagini se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe). Reproducerea totala sau partiala, este interzisa!

S-ar putea sa-ti placa