Ceai Antiadipos cu Ginseng, 30 plicuri, Yong Kang

Ceai Antiadipos cu Ginseng, 30 plicuri, Yong Kang

Ceai Antiadipos cu Ginseng, 30 plicuri, Yong Kang este un produs de slabit chinezesc, folosit pentru eliminarea toxinelor, a surplusului de greutate si imbunatatirea digestiei.

13,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Ceai Antiadipos cu Ginseng, 30 plicuri, Yong Kang

Ceai Antiadipos cu Ginseng, 30 plicuri, Yong Kang este un produs de slabit chinezesc, folosit pentru eliminarea toxinelor, a surplusului de greutate si imbunatatirea digestiei.

Ceaiul verde de slabit cu ginseng este un produs natural care se gaseste la comercializare in farmacii, plafare la raftul de suplimente alimentare pentru slabit, la preturi mici, cuprinse intre 8 si 9 lei, in functie de depozitul de produse naturiste de la care se face aprovizionarea, adaosul comercial practicat de farmacie sau plafar care variaza pana la 33% - 35% din pretul de achizitie. 

Ceai verde chinezesc cu ginseng cutie rosie de Yong Kang este un produs de slabit. Ceaiul pentru cure de slabit contine ceai verde (Camellia sinensis), seminte de Senna, radacini si rizomi de ginseng (Panax Ginseng), parti aeriene de Patlagina, este un produs 100% natural, obtinut din plante medicinale originale din China, cu efect diuretic si laxativ.  

Un alt beneficiu al consumului de ceai verde antiadipos cu ginseng pe langa faptul ca te ajuta sa slabesti, poate ajuta la detoxifierea organismului, imbunatateste tranzitul intestinal, fiind un adjuvant in metabolismul lipidic, arde grasimile, determina scaderea greutatii corporale si amelioreaza efectele celulitei.

Prospect: Ceaiul de slabit cu ginseng, este un ceai natural denumit "Regele ceaiurilor chinezesti", ceaiul antiadipos are in compozitie frunze de ceai Pu-er (ceai verde procesat) - 30%, seminte de Senna (Cassia obtusifolia/Cassia tora) - 25%, parti aeriene de patlagina (Plantago asiatica) - 30%, radacini si rizomi de Panax Ginseng - 15%.

Consumul de ceai verde antiadipos cu ginseng efecte si beneficii:

Este indicat ca adjuvant in metabolismul lipidic, arde grasimile, imbunatateste tranzitul intestinal si ajuta la detoxifierea organismului, recomandat persoanelor cu o greutate supraponderala, deoarece determina scaderea greutatii corporale si amelioreaza efectele celulitei, poate ajuta la protejarea celulelor impotriva stersului oxidativ.

Compozitie: Fiecare plic de 2g, predozat, contine frunze de Ceai Pu-er (Ceai-verde procesat) (Camellia sinensis) 30%, frunze de Patlagina (Plantago asiatica), seminte de Senna (Cassia obtusifolia/Cassia tora) si radacini si rizomi de Ginseng (Panax ginseng) 15%. 

Utilizare: Numai pentru adulti, 2-3 cani/zi. 

Mod de preparare:

Se pun 1-2 plicuri de ceai intr-o cana, se adauga 200 ml apa fierbinte si se lasa acoperita 2-3 minute pentru infuzare; se bea caldut. Procedand in acest mod, se poate infuza acelasi plic de inca doua ori in aceeasi zi. 

Prezentare: cutie rosie, contine 30 doze a 2 grame fiecare. 

Producator: Yong Kang

Patlagina Asiactica (Asian Plantain) - Beneficii pentru sanatate, utilizari medicinale, efecte secundare.

Patlagina (Asian Plantain), planta medicinala poseda proprietati medicale, cum ar fi antibacteriene, antiinflamatoare, atiseptice ect.

In Intreaga lume, se foloseste frunza plantei, care ajuta la ameliorarea tulburarilor de sanatate pentru o perioada foarte lunga de timp.

Pe scurt, intreaga planta ar putea fi considerata o pastila de sanatate. Dar ceea ce se utilizeaza cel mai mult din aceasta sunt frunzele si semintele.

Frunzele de Patlagina sunt un excelent asistent in repararea articulatiilor. In plus, acestea ar putea fi utilizate ca si ajutor pentru problemele vezicii urinare, febra, hipertensiune arteriala, cefalee, etc.

Cercetatorii din Germania, intr-un studiu experimental, a confirmat faptul ca frunzele poseda unele proprietati benefice care pot ajuta la reducerea iritatiei tesuturilor pulmonare, reducand astfel disconfortul. Cercetatorii au recomandat consumul de frunze de Patlagina de catre copii care sunt, de obicei, o victima a tusei persistente.

Planta contine un anumit tip de demulcent care este foarte benefic pentru ameliorarea iritatiei si disconfortului, pentru calmarea mucoasei afectate. Nu numai bronsita, tusea ar putea fi tratate, folosind aceasta planta miraculoasa si uimitoare pentru sanatate.

Yong Kang
6423170000177

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa