Fibre, 480 g, Dacia Plant

Fibre, 480 g, Dacia Plant

Dacia Plant - Fibre ( fibre vegetale slabit ) 480g Fibre 480 g este un produs ce contine peste 80% fibre vegetale din surse naturale: fructe, cereale, legume, seminte de in si psyllium producator Dacia Plant. Datorita continutului sau ridicat in celuloza, hemiceluloza, mucilagii si pectine actioneaza in normalizarea activitatii intestinale si reglarea ponderala.Produsul Fibre de la Dacia Plant prezinta un aport caloric redus dar creaza o stare de satietate si determina reducerea cantitatii de alimente ingerate .Astfel acest produs Fibre va ajuta in cure de slabire sa treceti mai usor peste disconfortul creat de apetitul mare nesatisfacut. Fibre Dacia Plant, contribuie la: Reduce apetitul alimentar excesiv prin instalarea starii de satietate, astfel este un adjuvant in curele de sla ...

36,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Fibre, 480 g, Dacia Plant

Fibre (fibre vegetale de slabit) 

Fibre 480 g este un produs ce contine peste 80% fibre vegetale din surse naturale: fructe, cereale, legume, seminte de in si psyllium producator Dacia Plant. 

Datorita continutului sau ridicat in celuloza, hemiceluloza, mucilagii si pectine actioneaza in normalizarea activitatii intestinale si reglarea ponderala. 

Produsul Fibre de la Dacia Plant prezinta un aport caloric redus dar creaza o stare de satietate si determina reducerea cantitatii de alimente ingerate . Astfel acest produs Fibre va ajuta in cure de slabire sa treceti mai usor peste disconfortul creat de apetitul mare nesatisfacut. 

Fibre Dacia Plant, contribuie la:

Reduce apetitul alimentar excesiv prin instalarea starii de satietate, astfel este un adjuvant in curele de slabire, reduce absortia glucidelor, trigliceridelor si colesterolului din intestin, accelereaza tranzitul intestinal si reechilibreaza flora intestinala.

Fibre - Precautii;

Fibre scade absorbtia intestinala a medicamentelor orale, de aceea se recomanda administrarea medicamentelor cu o ora inainte de ingerarea sa.

Se recomanda realizarea unei pauze de minim 2 saptamani dupa perioade mai lungi de administrare zilnica a produsului (2-3 luni). Fibrele consumate excesiv pe perioade lungi de timp, fara pauza, pot reduce absorbtia unor microelemente necesare organismului.

Reactii adverse:

produsul este in general bine tolerat, rareori putand sa apara tulburari gastrointestinale manifestate prin: disconfort abdominal, balonare, indigestie sau constipatie.

Fibre contraindicatii;

Obstructie intestinala, dificultati de inghitire, interventii chirurgicale recente pe intestin, sarcina, alaptare, copii sub 12 ani, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Prezentare; cutie 480 g

Producator; Dacia Plant

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa