Plasture Antireumatic Sanitayaki
Nou

Plasture Antireumatic Sanitayaki

Plasture Antireumatic cu ardei iute pentru reumatism,sciatica, SanitayakiSanitayaki- plastureantireumatic cu ardei iute este un plasture analgezic, recomandat pentru persoanele cu dureri provocate de reumatism, sciatica, lombago, dureri musculare, dureri de spate, entorse,dureri ale incheieturilor,dureri de oase,artrita.Plasturele se aplica pe locul dureros prin presare uniforma si se poarta o zi intreaga, ajutand astfel la eliminarea durerii. Inainte de aplicarea plasturelui, pielea trebuie curatata si uscata. Avantaje: stimuleaza circulatia sanguina, alina durerile provocate de artrita, dureri musculare, reumatism, entorse, sciatica,durei de spate.Plasturele antireumatic analgezic are in compozitie un hidrogel cu capsaicina (substanta activa din ardeiul iute) care in aproximat ....

2,20 RON
cu TVA
Cantitate Pret Ai economisit
50 1,86 RON Pana la 17,00 RON
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron

Descriere

Plasture Antireumatic cu ardei iute pentru reumatism,sciatica, Sanitayaki


Sanitayaki- plasture antireumatic cu ardei iute este un plasture analgezic, recomandat pentru persoanele cu dureri provocate de reumatism, sciatica, lombago, dureri musculare, dureri de spate, entorse,dureri ale incheieturilor,dureri de oase,artrita.

Plasturele se aplica pe locul dureros prin presare uniforma si se poarta o zi intreaga, ajutand astfel la eliminarea durerii. Inainte de aplicarea plasturelui, pielea trebuie curatata si uscata.

Avantaje: stimuleaza circulatia sanguina, alina durerile provocate de artrita, dureri musculare, reumatism, entorse, sciatica,durei de spate.
Plasturele antireumatic analgezic are in compozitie un hidrogel cu capsaicina (substanta activa din ardeiul iute) care in aproximativ 15 minute de la aplicare produce un efect de incalzire. Prin eliberarea lenta a substantelor active, plasturele calmeaza durerea si reduce inflamatiile de la nivelul muschilor sau oaselor. Deasemenea, stimuleaza circulatia sanguina si alina durerile provocate de artrita.
Plasturele Antireumatic Sanitayaki se poate purta o zi intreaga si te ajuta sa scapi de durereDimensiuni: 12 cm x 18 cm
Producator Betasan
Pret pentru o bucata

Fisa tehnica

Betasan

S-ar putea sa-ti placa