Alimentare Bio

Produse bio | alimente bio

Magazinul online www.samdistribution.ro va ofera Produse bio si alimente bio, naturale la preturi avantajoase. O gama de peste 500 de produse bio, cosmetice bio si organice, alimente bio, condimente, sucuri naturale, suplimente alimentare.

Produse bio

Produsele bio, sunt compuse strict din plante si ingrediente organice, nu sunt modificate genetic si nu li s-au adaugat alte substante chimice. Aceste produse, fie ca poarta denumirea de produse bio, produse cosmetice – bio, de curatenie sau suplimente nutritive, reprezinta o noua tendinta in ceea ce priveste modul de a trai sanatos

Alimente bio

Alimentele bio se refera la produsele alimentare care sunt produse, fabricate si tratate prin mijloace ecologice, existand standarde strice pentru productia lor. Mai nou, alimentele bio au dus ecologicul pana aproape de limitele superioare si astazi ofera o modalitate de ambalare ecologica si fara conservanti.

Alimentele precum fructele si legumele desi sunt certificate ca fiind bio, este indicat sa fie spalate bine inainte de consum si chiar sa le curatam coaja. Un aliment bio se urmareste pas cu pas de la aparitie, crestere si apoi consum.

29,50 RON
In stoc
Tratamente Naturiste Walmark-Raceala si Gripa,Sinulan Forte,60 tableteSinulan Forte, 60 tablete este un supliment alimentar Walmark cu extracte din plante ca:Extractele din flori de Soc, plante de Verbina si flori de Lumanarica, extract de radacina de Hrean care ajuta atat la functionarea normala a tractului respirator superior (nas, sinusuri) si inferior (bronhii), cat si a sistemului imunitar. Extractele din flori de Lumanarica si plante de Verbina calmeaza gatul, laringele si corzile vocale.Extractele din flori de Soc si plante de Verbina au efect antioxidant.Extractele din radacina de Ghintura galbena si din radacina de Hrean au influenta asupra intaririi si vivacitatii organismului uman.Extractul de Coltunas de gradina are actiune expectoranta. Compozitie:Portia zilnica reco ...