Alimentare Bio

Produse bio | alimente bio

Magazinul online www.samdistribution.ro va ofera Produse bio si alimente bio, naturale la preturi avantajoase. O gama de peste 500 de produse bio, cosmetice bio si organice, alimente bio, condimente, sucuri naturale, suplimente alimentare.

Produse bio

Produsele bio, sunt compuse strict din plante si ingrediente organice, nu sunt modificate genetic si nu li s-au adaugat alte substante chimice. Aceste produse, fie ca poarta denumirea de produse bio, produse cosmetice – bio, de curatenie sau suplimente nutritive, reprezinta o noua tendinta in ceea ce priveste modul de a trai sanatos

Alimente bio

Alimentele bio se refera la produsele alimentare care sunt produse, fabricate si tratate prin mijloace ecologice, existand standarde strice pentru productia lor. Mai nou, alimentele bio au dus ecologicul pana aproape de limitele superioare si astazi ofera o modalitate de ambalare ecologica si fara conservanti.

Alimentele precum fructele si legumele desi sunt certificate ca fiind bio, este indicat sa fie spalate bine inainte de consum si chiar sa le curatam coaja. Un aliment bio se urmareste pas cu pas de la aparitie, crestere si apoi consum.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza