Candidoza

Despre infectia Candida Albicans la femei si barbati - teste, tratament naturist Candida Albicans

Magazin online de produse si remedii naturiste samdistribution.ro in categoria: boli ale copilariei, gasiti teste si tratamente naturiste pentru a depista si elimina infectia cu Candida Albicans,care este o ciuperca cunoscuta sub denumirea de candidoza ce afecteaza atat barbatii cat si femeile si se poate instala in orice parte a corpului (unghii, cavitatea bucala, organe genitale si interdigital la nivelul picioarelor). 

Pentru a trata Candidoza cu produse si tratamente naturiste, mai intai trebuie depistata de aceea Sam Distribution va propune folosirea unui test rapid Veneris pentru depistarea infectiei cu Candida albicans si o gama diversa de produse si tratamente naturiste ce pot fi folosite ca tratament impotriva Candida.

Deseori confundata cu eritemul fesier, candidoza este un tip de infectie luverica putand aparea pe fese si in regiunea genitala la sugari. 

In majoritatea cazurilor, petele de o culoare caracteristica rosu stralucitor se unesc si formeaza placarde cu margini neregulate.

Nou nascutii pot contacta candidoza la trecerea prin canalul de nastere.Pot fi de asemenea un efect al multor boli de lunga durata precum diabetul si leucemia sau poate apare in urma unei terapii antibiotice agresive.

Simptome Candidoza:Eruptiile de culoare rosie stralucitoare in zona scutecului la bebelus, care nu raspunde la tratamentul eritemului fesier obisnuit:posibil,pete albe in gura care, dupa stergere, lasa in urma ulceratii rosii.

Candidoza este o boala a pielii si a mucoaselor care pot aparea la copii si adulti. Ciupercile patogene candida sunt raspandite in natura si pot fi gasite in gura, in intestin,pe pilelea persoanelor sanatoase sau in organele genitale.

Cele mai raspandite forme de candidoza sunt:

  • -candidoza organelor genitale ( aftele organelor genitale )
  • -candidoza orala sau cunoscuta popular aftele bucale,
  • -candidoza pliurilor pielii si eruptii cutanate de scutec.

Candidozele

Colonizarea cavitatii bucale, a scaunului si a vaginului sun fregvente.

Factorii locali sau de gazda pot duce la invadarea tesuturilor prin solutii de continuitate ale pielii sau mucoaselor,perforatii GI post-traumatice sau chirurgicale, catetere interne, in special cele pentru hiper-alimentare sau arsuri.

Gazdele potentiale sint femeile gravide,pacientii cu diabet, SIDA, procese maligne hematologice sau cu tratament sistemic cu antibiotice sau glucocorticoizi.

Candidoza este o complicatie fregventa a neutropeniei, sugerind astfel un rol important al neutrofilelor in apararea gazdei.

Manifestari clinice: candidoza orala are aspectul unor placarde discrete, albe, aderente, in cavitatea bucala si pe limba.

Candidoza cutanata se prezinta sub forma unor regiuni rosii, macerate, intertriginoase.

Filtre active

Crema cu argila si rasina de conifere Conimed, 50 ml, Elzin Plant
13,50 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Crema cu argila si rasina de conifere Conimed, 50 ml, Elzin Plant este o crema hidratanta pentru ingrijirea tenului acneic, iritat, sensibil, crema are un efect emolient, protector, hidratant, vitaminizant, tonifiant si reconfortant, adjuvant in tratarea ridurilor, vitaminizant al epidermei, cu rol de curatare si regenerarea tenului. Crema este un produs cu ingrediente naturale, contine: argila, lalonina, ceara de albine, extract uleios de rasina de conifere, stabilizatori pentru ingrijirea tenului acneic si tratarea ridurilor ( crema antirid ).Este o masca cosmetica cu argila cu efect calmant, cicatrizant. Adjuvant in: ten acneic, sensibil, iritat, are rol de curatare si ...