Boli ale copilariei

Boli ale copilariei produse cosmetice naturale.

Toti sau aproape toti ne-am confruntat cu una sau mai multe boli din cele cele sapte boli ale copilariei.Asemanatoare si totusi se manifesta diferit bolile copilarie fac parte din viata fiecarui persoane fie Candidoza, Varicela, Dermatita Atopica, Rujeola,Rubeola, Eritemul Fesier, Angiomul Tuberos, sunt bolile copilariei prin care asa cum am mai spus toti sau aproape toti ne-am confruntat.

De aceea Sam Distribution comercializeaza o gama diversificata de cosmetice, produse naturiste, sapunuri naturale pentru a trata intr-un mod natural cele sapte boli ale copilariei: candidoza, Varicela, Dermatita Atopica, Rujeola, Rubeola, Eritemul Fesier, Angiomul Tuberos sau diferite boli de piele sau afectiuni dermatologice ca Psoriazis.

Filtre active

Crema cu argila si rasina de conifere Conimed, 50 ml, Elzin Plant
13,50 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Crema cu argila si rasina de conifere Conimed, 50 ml, Elzin Plant este o crema hidratanta pentru ingrijirea tenului acneic, iritat, sensibil, crema are un efect emolient, protector, hidratant, vitaminizant, tonifiant si reconfortant, adjuvant in tratarea ridurilor, vitaminizant al epidermei, cu rol de curatare si regenerarea tenului. Crema este un produs cu ingrediente naturale, contine: argila, lalonina, ceara de albine, extract uleios de rasina de conifere, stabilizatori pentru ingrijirea tenului acneic si tratarea ridurilor ( crema antirid ).Este o masca cosmetica cu argila cu efect calmant, cicatrizant. Adjuvant in: ten acneic, sensibil, iritat, are rol de curatare si ...